De Andreea Radu,

Jucătoarea de tenis din SUA a dat vestea tristă pe rețelele de socializare, motivându-și absența de la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, ce va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

„Nu voi mai juca pe zgură în acest sezon şi nu voi fi la Roland Garros. În urmă cu o lună, am mers la dentist şi o excrescenţă din gură m-a alertat, iar biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer al glandelor salivare”, a scris Nicole Gibbs pe Facebook.

Tânăra tenismenă a mai anunțat că va suferi o intervenție chirurgicală pe 17 mai și speră să poată reveni cât mai repede pe terenul de tenis.

„Din fericire, această formă de cancer are un prognostic bun și chirurgul meu este încrezător că o singură operație va reprezenta un tratament suficient. El a fost cel care mi-a dat voie să particip la turnee în ultimele săptămâni, lucru care m-a distras de la această problemă.

Sunt programată pentru intervenția chirurgicală vineri, 17 mai, iar obiectivul e să revin pe teren la Wimbledon. Mi s-a spus că voi avea nevoie de o perioada de recuperare de 4-6 săptămâni, dar voi face tot posibilul să ma refac și să revin cât mai curând posibil. (…) Ne vedem curând pe teren”, a mai scris Nicole Gibbs.

Foto: HEPTA


Mircea Cărtărescu, numit de El Pais „un fenomen editorial în consolidare în Spania”. Scriitorul român, invitat la deschiderea festivalului „Noaptea cărţilor” din Malaga


 

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO