Mergi direct la conținut »
”Tezele” lui Ion Țiriac, combătute. Continuă războiul de la FRT
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > ”Tezele” lui Ion Țiriac, combătute. Continuă războiul de la FRT

”Tezele” lui Ion Țiriac, combătute. Continuă războiul de la FRT

Noul președinte al Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, 82 de ani, a emis câteva ”teze” referitoare la contestatarul ”de serviciu” al FRT, Marius Vecerdea.

De Ciprian Iana,

Aflat de aceeași parte a baricadei cu Marius Vecerdea, analistul sportiv Mihai Rusu a luat punct cu punct ceea ce a spus Ion Țiriac.

”Țiriac a spus că de patru ani Marius Vecerdea nu face decât să pună bețe în roate FRT. Țin să-i transmit domnului Țiriac faptul că, deocamdată, Marius Vecerdea a descoperit marile falsuri din FRT.

Apoi, la punctul 2, Ion Țiriac spune că Vecerdea a contestat Adunarea Generală a FRT atât cu 350 de membri, cât și pe cea cu 54 de membri, declarând că ”îți dă ideea să te gândești puțin la cap”.

Faptul că membrii falși au votat la alegeri nu înseamnă că Marius Vecerdea are ceva la cap.

A treia teză a domului Țiriac: ”Dacă există o lege ea este egală pentru toată lumea!”: Sunt perfect de acord cu el.

Teza 4: Din păcate, sunt unii care boicotează legea, o iau pe dinafară și nu fac altceva decât să împungă legea! Nu înțeleg nimic! Legea n-a fost respectată tocmai de oamenii care au fost la FRT înaintea lui Ion Țiriac.

Acum să vorbim despre antitezele lui Marius Vecerdea: sunt patru decizii definitive și irevocabile ale Curții de Apel București din perioada 2014-2018, precum și hotărârea MTS, care nu recunoaște 180 de cluburi afiliate la FRT..

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Din punct de vedere juridic, Marius Vecerdea a primit dreptate de la Curtea de Apel București, care a recunoscut încălcările flagrante ale Consiliului Director condus de George Cosac, Adrian Marcu și Răzvan Itu, dar și Ilie Năstase sau de Dumitru Hărădău.

Conform documentelor trimise de către Marius Vecerdea la Tribunalul București, cred că există suspiciuni rezonabile referitoare la dizolvarea FRT și cele privind constituirea FRT.

S-a constat că ar exista 3000 de afilieri false, care ar fi produs efecte la FRT, la fel ca la Adunarea Generală din 19 iunie 2019. Sunt 30 de cluburi departamentale care nu sunt înființate conform ordonanței 26/2000, ci prin dispoziții ministeriale sau guvernamentale.

Apoi, se pare că trei delegați au votat pe fals: CS Dinamo Brașov (de unde vine George Cosac), club desființat prin ordin MAI în 2006, AS Segărceanu TC și CS Tomis Constanța, care nu există, dar au participat la Adunarea Generală”.

În final, concluziile lui Mihai Rusu: ”Din punct de vedere moral noul dar, în același timp, vechiul Comitet Director acționează cu abuzuri, amenințări și intimidări la adresa lui Marius Vecerdea și a opoziției din FRT, formată din 12 cluburi private.

De asemenea, ține ascunse deciziile Curții de Apel București, dezinformează opinia publică, iar rezultatele obținute de sportivi servesc drept autoprotecție pentru oamenii din fruntea FRT”.

Close
Închide
  Close