Mergi direct la conținut »
Thuringer - CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin. Victorie pentru ”tigroaice”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Thuringer - CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin. Victorie pentru ”tigroaice”

Thuringer – CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin. Victorie pentru ”tigroaice”

Thuringer - CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin, se joacă duminică, de la 15.00, în Germania. E cel de-al treilea meci din grupele principale.

CSM București, în sferturile Ligii Campionilor de handbal feminin după 38-30 cu Thuringer

CSM are o victorie şi o înfrângere în grupele principale, iar acum nu se va putea baza nici pe Mehmedovici, care nu a făcut deplasarea fiind accidentată. Cristina Neagu și Amanda Kurtovici sunt accidentate.

”Important e să luam punctele din deplasare, ne ajută într-un clasament mai bun”, a spus Iulia Curea, completată şi de Jovanka Radicevici: ”Sperăm să câştigăm, nu contează cine marchează deoarece pentru noi fiecare jucătoare e importantă! Nu o să o avem pe Majda, când le pierzi pe Cristina şi pe Majda, fiecare jucătoare e importantă”.

CLASAMENTUL Grupei Principale 2, AICI.

CSM București a învins pe Corona Brașov, 37-26 (19-14), într-un meci din etapa a 15-a a Ligii Florilor, disputat miercuri seară în Sala Polivalentă. Pentru fetele lui Dragan Djukici a fost partida de dinaintea disputei cu Thuringer, din Liga Campionilor, programată duminică de la ora 15:00

CSM București – Krim Ljubljana, 32-26, în grupele principale ale Ligii Campionilor. Pas mare spre sferturi

Close
Închide
  Close