Mergi direct la conținut »
Trei suporteri au intrat pe teren! Gafă memorabilă a comentatorului: ”Organizatorii se lăudau că până acum n-a intrat niciun jucător pe teren!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Trei suporteri au intrat pe teren! Gafă memorabilă a comentatorului: ”Organizatorii se lăudau că până acum n-a intrat niciun jucător pe teren!”

Trei suporteri au intrat pe teren! Gafă memorabilă a comentatorului: ”Organizatorii se lăudau că până acum n-a intrat niciun jucător pe teren!”.

ACTUALIZARE:Pussy Riot”, o formație feministă de punk rock din Moscova, care organizează spectacole provocatoare despre viața politică din Rusia în locuri neobișnuite, a revendicat acțiunea numită „Polițiștii intră în joc”, emițând un comunicat: „Vrem să reamintim cu ocazia Mondialului că polițiștii care intervin în Rusia pot ajuta, dar dacă intră în joc fără nici o regulă, pot distruge această lume”.

În minutul 53 al finalei Campionatului Mondial, după marea ocazie ratată de Kylian Mbappe, trei suporteri croați au înșelat vigilența oamenilor de ordine și au intrat pe teren.

Trei suporteri au intrat pe teren! Primul incident de la turneul final

Acesta a fost primul incident de la acest turneu final. Rușii tocmai se lăudaseră că a fost un turneu final perfect, fără nici cel mai mic incident între fani sau pe stadioane.

Comentatorul TVR Emil Hossu-Longin a oferit o gafă spumoasă.  ”Organizatorii se lăudau că până acum n-a intrat niciun jucător pe teren!”.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV. Samuel Umtiti, eroul Franței din semifinale, a vorbit pentru „Libertatea” înaintea finalei Campionatului Mondial

Close
Închide
  Close