Mergi direct la conținut »
Țucudean a semnat cu Viitorul: ”E singura echipă care are o viziune de joc!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Țucudean a semnat cu Viitorul: ”E singura echipă care are o viziune de joc!”

Țucudean a semnat cu Viitorul: ”E singura echipă care are o viziune de joc!”. Arădeanul a semnat cu Viitorul un angajament valabil până în vara anului 2019.

De Octavian Cojocaru,

Atacantul în vârstă de 25 de ani a explicat de ce a les Viitorul. „Am ales FC Viitorul în primul rând pentru proiectul de aici, pentru că Viitorul vinde bine, iar jucătorii au parte de un antrenor despre care am auzit doar cuvinte de laudă.

Sper din tot sufletul să pot ajuta Viitorul să câştige titlul în Liga 1. Cred că Viitorul este singura echipă care are o viziune de joc, pe care o păstrează indiferent de rezultat. Ăsta e lucrul pe care l-am observat şi vreau să fac parte din acest grup.

Cred că Viitorul are cele mai mari şanse în lupta pentru titlu, depindem doar de noi, nu de alte echipe”, a spus Ţucudean pentru site-ul fcviitorul.ro.

Țucudean a semnat cu Viitorul: a ratat transferul la Vicenza

Țucudean a jucat la UTA Arad, Dinamo, Steaua, ASA Târgu Mureș și Pandurii. Atacantul și-a încercat de două ori norocul și în străinătate, dar de fiecare dată s-a întors cu coada-ntre picioare. N-a dat randament nici la Standard Liege, nici la Charlton Athletic.

În această iarnă, după ce a rupt-o cu Pandurii, echipa la care a jucat în toamnă, Țucudean a fost ofertat și de CSU Craiova, și de Astra. N-a vrut să meargă la niciuna, sperând că-și va găsi un contract în străinătate. S-a vorbit despre varianta Vicenza, din Serie B, dar a picat și această soluție.

Close
Închide
  Close