Mergi direct la conținut »
Țucudean vine la Viitorul! Mâine se vor parafa actele între puternicul vârf și liderul Ligii 1
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Țucudean vine la Viitorul! Mâine se vor parafa actele între puternicul vârf și liderul Ligii 1

Țucudean vine la Viitorul! Mâine se vor parafa actele între puternicul vârf și liderul Ligii 1. Atacantul născut în Arad, care a mai trecut, până la 25 de ani, și pe la UTA, Dinamo, Standard, Steaua, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Charlton Athletic, a fost aseară în tribune la Viitorul - Steaua, scor 3-1.

De Octavian Cojocaru,

Țucudean era în discuții cu italienii de la Vicenza, din Serie B, dar transferul nu s-a mai realizat. În iarnă, după ce s-a despărțit de Pandurii, el a mai fost ofertat și de CSU Craiova și Astra Giurgiu, dar le-a refuzat și pe acestea.

Țucudean vine la Viitorul! Va juca în locul lui Nimely, care are probleme cardiace

Cel mai probabil, el va semna un angajament până la vară, cu drept de prelungire pe încă un sezon sau două. Mutarea la Viitorul se poate realiza, întrucât fotbalistul era liber de contract înainte ca perioada de mercato din România să se încheie. Rămâne de văzut cât de repede se va integra la noua sa echipă.

Țucudean a ajuns la Pandurii în urmă cu jumătate de an, după ce și-a reziliat contractul cu Charlton. pentru gorjeni, atacantul a reușit 5 goluri și 3 pase de gol în 16 meciuri.

Hagi caută de mai multă vreme un atacant care să suplinească absența liberianului Alex Nimely, cel care nu va mai juca în acest sezon din cauza unor probleme pe care le-ar avea la inimă.

Close
Închide
  Close