Mergi direct la conținut »
Spaniolul Ivorra a câștigat Cupa Ioana. Premii de 15.000$ la turneul futures din Parcul Herăstrău, raiul pariorilor
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Spaniolul Ivorra a câștigat Cupa Ioana. Premii de 15.000$ la turneul futures din Parcul Herăstrău, raiul pariorilor

Spaniolul Ivorra a câștigat Cupa Ioana. Premii de 15.000$ la turneul futures din Parcul Herăstrău, raiul pariorilor

Cei care militează pentru desființarea turneelor de tenis de categorie mică, unde premiile sunt de ordinul sutelor de dolari și nu acoperă costurile de transport și cazare, astfel că sunt încurajate blaturile din teren și din jurul arenelor, nu greșesc prea mult.

Futures București

Giovanni Fonio (2) – Albert Alcaraz Ivorra 6-3, 4-6, 1-6

ACTUALIZARE 25 mai. Finala de simplu a turneului futures de la București, premii totale de 15.000$, va fi disputată de italianul Giovanni Fonio, favorit 2, și de spaniolul Albert Alcaraz Ivorra.  Meciul este programat duminică, de la ora 11.00, pe terenul 9 din incinta complexului din Parcul Herăstrău. Câștigătorul primește ”Cupa Ioana”. Finala de dublu s-a jucat sâmbătă. Perechea Alexander Igoshin / Tomas Lipovsek Pucheh (Rusia / Cehia), favorită 4, a trecut de duetul italian Giovanni Fonio / Nicolo Turchetti, favorit 3, scor 2-6, 6-4, 10-8.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Desfășurate într-o liniște asurzitoare, turneele ITF de categoria futures sunt locul ideal pentru ”combinații” la pariuri sportive, prin intermediul conturilor online.

Academia de tenis Herăstrău, fosta bază BTT, organizează în aceste zile un astfel de turneu, cu premii de 15.000$.

La întreceri participă tot eșalonul doi din tenisul românesc: Bogdan Borza, Nicolae Frunză, Mircea Jecan, Vlad Cornea, Petru Luncanu, chiar și retrasul Victor Crivoi. Toate aceste nume stau în umbra lui Marius Copil și, parțial, a lui Dragoș Dima.

Competiția din Herăstrău se desfășoară în deplin anonimat, iar terenurile de joc sunt înconjurate de indivizi dubioși care stau tot timpul cu ochii ațintiți în telefonul mobil.

Nu există tribune, astfel că spectatorii stau în picioare, fie își fac rost de scaune de la terasele din jur.

Când te apropii de teren, ești studiat atent de vecini, fiind privit ca o amenințare, ca nu cumva să le strici ”combinația”.

Iată câte fotografii care confirmă cele scrise.

La meciul Cornea – Manole 4-6, 4-6, doi tineri
privesc meciul dintr-un c0lț al terenului
manevrând permanent telefonul mobil

Vlad Cornea, la serviciu

Vlad Cornea, pregătit să servească

Regulile ITF sunt clare, însă cine are chef să le respecte?

Indivizii care populează Parcul Herăstru la meciurile de tenis

Close
Închide
  Close