Mergi direct la conținut »
Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep: ”RMN-ul nu a dezvăluit vreo ruptură, dar are încă dureri”. S-a antrenat azi
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep: ”RMN-ul nu a dezvăluit vreo ruptură, dar are încă dureri”. S-a antrenat azi

Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep: ”RMN-ul nu a dezvăluit vreo ruptură, dar are încă dureri”. S-a antrenat azi

Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep, de la Australian Open 2018: ”Asta i s-a întâmplat înainte să meargă la culcare”.

ACTUALIZARE 17 ianuarie. Într-o emisiune a canalului ESPN, antrenorul Darren Cahill a prezentat situaţia gleznei Simonei Halep, afectată în partida de ieri: ”RMN-ul nu a dezvăluit vreo ruptură la ligamente. Glezna este încă inflamată şi Simona a simţit ceva dureri astăzi. Ea a spus că entorsa de ieri a fost mai dureroasă decât cea de la Roma”. Simona s-a antrenat astăzi cu Andrei Pavel.

———

„N-am văzut exact ce s-a întâmplat, cu toate că au fost multe slow motionuri.

Ştiu însă că, unu: nu s-a umflat, doi: încă nu o durea înainte să meargă la culcare, trei: că n-a fost atât de rea ca cea de la Roma.

Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep: ”Dacă era ca la Roma, stătea trei luni”

Dacă era ca cea de la Roma, stătea trei luni de data asta. Pe mine mă îngrijorează altceva, ca specialist. De ce s-a întâmplat asta? Din cauza acelui pas mare, ultimul, şi pune presiune pe piciorul pe care aterizează.

E din cauza pantofului, care de data asta n-a avut impact. La Roma a avut impact. Şi atunci e simplu, pentru că rotunjeşti marginea ca să nu se prindă în zgură în special”, a declarat Ion Ţiriac, citat de telekomsport.ro.

Citiți și Simona Halep – Eugenie Bouchard, în turul II la Australian Open. Se joacă joi, în direct la Eurosport

Close
Închide
  Close