Mergi direct la conținut »
Un fan a intrat cu mașina pe terenul de fotbal! Niciodată nu s-a mai petrecut așa ceva pe un stadion | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fan a intrat cu mașina pe terenul de fotbal! Niciodată nu s-a mai petrecut așa ceva pe un stadion | VIDEO

Un fan a intrat cu mașina pe terenul de fotbal! Niciodată nu s-a mai petrecut așa ceva pe un stadion | VIDEO

Un fan a intrat cu mașina pe terenul de fotbal! Niciodată nu s-a mai petrecut așa ceva pe un stadion.

Mulți suporteri au invadat, de-a lungul anilor, terenurile de fotbal. Unii cu intenții războinice, cum s-a întâmplat și-n România cu Dragoș Enache și cu „Poștașul” de la Craiova. Alții, doar ca să se distreze, cei mai mulți dintre ei goi sau aproape goi.

Un fan a intrat cu mașina pe terenul de fotbal! Există excentrici și la arabi

În zona arabă, unde e o societate destul de „închistată”, incidentele pe stadioane nu există. Nimeni nu s-a bătut pe stadioane, nimeni n-a pătruns pe teren.

Până în decembrie anul trecut, la un meci de juniori Under 17 între Al-Jazeera și Al-Ahli, din Emiratele Arabe Unite. Un suporter a pătruns pe teren cu mașina! A dat un ocol printre fotbaliștii rămași interziși și a plecat.

Cursa a fost anunțată cu un claxon prelung, nu cumva ca cineva să-i stea în cale. Ce s-a întâmplat cu excentricul, el știe. Imaginile strâng însă mii de vizualizări în aceste zile.


Citește și EXCLUSIV / Ce date noi au legiștii în cazul copilului mort după ce ar fi mâncat shaorma. Toxinele bacteriene ucigașe ar putea să nu fie detectate

Close
Închide
  Close