De Florin Saiu,

Stelistul n-a vorbit, din motive medicale

Conform unor apropiaţi din galeria Petrolului, părinţii huliganului ar fi fost sfătuiţi de către apărătorul fiului lor să-l sune pe Galamaz şi să-i ceară scuze! Dar şi să-l roage să nu depună plângere penală împotriva lui Dragoş. Deşi vizibil marcaţi de situaţia jenantă în care i-a pus fiul lor, nefericiţii părinţi s-au conformat, telefonându-i ieri fotbalistului. Răspunsul lui Galamaz a rămas însă un mister. Cu toate că ieri avea programată o conferinţă de presă tocmai pentru a lămuri lucrurile, fundaşul a anulat- o în ultimul moment! Motivul? Starea medicală precară, au explicat doctorii.

Uite ce mesaje «tronează» în cartierul bătăuşului

“Haita domină ţara. Ploieşti=Petrolul” sau “1924-ul s-a întors în «A» să bage teroare în toată ţara” sunt doar două dintre mesajele scrise de suporterii “găzarilor” în zona în care locuieşte şi Dragoş Enache, huliganul care la partida dintre Petrolul şi Steaua, disputată duminica trecută pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, a intrat pe teren şi l-a lovit cu bestialitate pe stelistul George Galamaz.
Aici, “spiritul” lupilor galbeni a acaparat inclusiv faţadele blocurilor. Numele echipei Petrolul, pictat în culoarea galbenă, este prezent peste tot. Cu toate astea însă, dincolo de aceste mesaje care seamănă cu nişte declaraţii de război, dincolo de furia nebunească a unui suporter tembel care nu şi-a mai putut controla mintea inundată de aburii drogurilor şi ai alcoolului, oamenii din acest cartier iubesc echipa Petrolul într-un mod paşnic. Iar pentru majoritatea dintre ei fotbalul nu înseamnă golănie.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 

Penalty-ul l-a scos din minţi

Dragoş Enache a susţinut în faţa judecătorilor care au decis arestarea sa preventivă pentru 29 de zile că penalty-ul acordat Stelei în meciul cu Petrolul i s-a părut o nedreptate. “În momentul în care s-a dictat lovitura de la 11 metri, i s-a părut că s-a comis o mare nedreptate”, se arată într-un document al Judecătoriei Ploieşti. “Inculpatul, după ce l-a lovit pe acest jucător (n.r. – George Galamaz) şi-a continuat acţiunea, dorind să-l lovească pe jucătorul care executa lovitura de la 11 metri (n.r. – Mihai Costea)”, se mai arată în încheierea de şedinţă. Dragoş Enache a înaintat recurs la măsura arestării preventive, recursul urmând să fie judecat astăzi la Tribunalul Prahova.


Firma Galant Security, contractată de Petrolul pentru paza la stadion, e cea mai ieftină din Ploieşti şi lucrează cu femei şi cu oameni în vârstă

Andi Crângu, preşedintele Petrolului Ploieşti, a dezvăluit că Galant Protect Security, ai cărei agenţi s-au aflat în dispozitivul de la stadion la meciul găzarilor cu Steaua, suspendat pentru incidente grave, e cea mai ieftină firmă de pază din oraşul “aurului negru”.

Partidul lui Ponta și-a triplat scorul electoral! Sondaj IMAS, ce se întâmplă cu PSD și PNL
Recomandări
Partidul lui Ponta și-a triplat scorul electoral! Sondaj IMAS, ce se întâmplă cu PSD și PNL
 

“Avem buget subţire”, au explicat oficialii prahoveni paradoxul pe care îl trăieşte clubul, care, halucinant, a făcut “economii la securitate”. Firma de pază Galant, cea mai ieftină găsită în Ploieşti, a prestat pentru Petrolul anul trecut, în liga secundă, pe gratis, contra a două bannere publicitare pe stadionul din Strejnic! Andi Crângu a motivat că nu a fost găsită o altă firmă care să înlocuiască societatea Galant Security! “Este o firmă cu un singur angajat. Preferă colaboratorii. Au multe femei şi oameni în vârstă, de peste 40 de ani, printre agenţi, care sunt plătiţi prost. Acceptă condiţiile din cauză că nu şi-au găsit de lucru în altă parte. De exemplu, cu Steaua, fiecare steward a încasat câte 30 de lei. Dumneavoastră v-aţi fi riscat viaţa pentru banii ăştia? Aţi fi oprit un nebun care ar fi putut avea un cuţit în mână? Nu cred”, a explicat o fată angajată la firma Galant, care a dorit să-şi păstreze anonimatul din motive lesne de înţeles.

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
GSP.RO
Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși