Mergi direct la conținut »
Va ajunge Marica șeful FRF? Întrebarea e lansată de jurnalul german Bild, care dă ca sigură candidatura ”Samuraiului”
Sport Libertatea > Sport > Va ajunge Marica șeful FRF? Întrebarea e lansată de jurnalul german Bild, care dă ca sigură candidatura ”Samuraiului”

Va ajunge Marica șeful FRF? Întrebarea e lansată de jurnalul german Bild, care dă ca sigură candidatura ”Samuraiului”

Va ajunge Marica șeful FRF? Întrebarea e lansată de jurnalul german Bild, care îi dedică o pagină fostului internațional român.

Deși președintele FRF, Răzvan Burleanu, susține că modificarea din statutul FRF, aprobată în Adunarea Generală din 27 mai, conform căreia o persoană „trebuie să fi îndeplinit un rol activ în fotbalul asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat”, nu se va aplica la alegerile din 2018, nu e încă foarte clar dacă Ciprian Marica va avea dreapt să candideze.

Cert e că jurnalul german ”Bild” îl vede pe poziția de conducător al FRF, întrebându-se dacă va ajunge președintele forului din România și precizând că nu-i lipsește nimic pentru a face acest pas.

Deocamdată, se știe că va candida pentru un nou mandat Răzvan Burleanu, și că sunt tentați să intre în cursă și Florin Prunea și fostul arbitru Cristi Balaj. EXCLUSIV | Florin Răducioiu anunță că Generația de Aur a intrat în campanie electorală pentru șefia FRF: ”Cu ei la putere, fotbalul nostru se îndreaptă spre catastrofă” | FOTO&VIDEO

Marica a demarat o campanie intensă de imagine în ultima vreme, erijându-se într-un crtic al administraţiei lui Răzvan Burleanu. Discuţii în acest sens apăruseră şi în presa din România, iar Marica nici nu a confirmat dar nici nu a dezminţit subiectul unei eventuale candidaturi a sa pentru postul deţinut în acest moment de Răzvan Burleanu.

Ciprian Marica are 31 de ani şi l-ar detrona astfel pe Burleanu din topul celor mai tineri preşedinţi ai FRF din istorie. A evoluat în 75 de partide pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat 25 de goluri şi alături de care a participat la turneul final al Campionatului European din 2008, fără să bifeze însă vreun minut. A evoluat în carieră pentru Dinamo, Şahtior Doneţk, Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor şi Steaua.

Ciprian Marica a absolvit cursurile de management sportiv organizate de UEFA. Se pregătește pentru alegerile de la FRF? GALERIE FOTO

EXCLUSIV/ Tată de weekend! Ciprian Marica a ajuns să facă naveta Germania-România ca să-și vadă copilul

Close
Închide
  Close