De Ana Maria Păsat,

Succesul cere sacrificii, iar Ciprian Marica știe acest lucru încă de când avea o strălucită carieră de fotbalist.

Cum fostul internațional român s-a lăsat de sportul care i-a adus mari satisfacții, acesta și-a propus să rămână în domeniu, dar într-o funcție de conducere. Motiv pentru care însă se pregătește temeinic. Marica urmează niște cursuri de manageriat, iar apoi de antrenorat în Germania, care la absolvire îi vor aduce și atestatul și diploma dorite.

Face naveta

Acest lucru presupune însă efortul de a sta departe de casă, de logodnica lui, Ioana Marcu, și mai ales de fiul său, în vârstă de șase luni. Cum dorul de persoanele dragi este foarte mare, fostul fotbalist a găsit soluția să petreacă măcar un scurt timp alături de acestea. Astfel că el face naveta, în fiecare weekend, din Germania în România. Se întoarce acasă sâmbăta, iar duminica pornește din nou la drum, pentru că lunea începe o nouă zi.

O familie modernă!

Ciprian Marica și-a pus ordine în viața personală în cel mai discret mod cu putință. A evitat să dea prea multe detalii despre iubita lui,  studentă la medicină, și a fost chiar mai cumpătat atunci când Ioana a rămas însărcinată. În luna noiembrie a lui 2016, el a devenit tată de băiat, iar în prezent se acomodează cu noul lui statut și cu responsabilitățile cu care acesta a venit la pachet.

”Mulțumesc lui Dumnezeu, toată lumea e bine, sănătoasă. Mi-am propus să mă dedic familiei și, uite, acum e nevoie de mine cu atât mai mult. E un moment unic, fericit!”, a fost prima declarație a lui Ciprian Marica după ce a devenit tătic.

Chiar și așa, fostul fotbalist nu intenționează încă să-și întemeieze o familie.

”Suntem o familie modernă, nu e nevoie de ceva scris ca să ne iubim!”, spunea acesta pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI: Prima declarație a lui Ciprian Marica după ce a devenit tătic: ”Mi-am propus să mă dedic familiei”

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare