Mergi direct la conținut »
Multiplul campion mondial MotoGP, Valentino Rossi, despre Nicky Hayden: „Suntem cu toții alături de tine”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Multiplul campion mondial MotoGP, Valentino Rossi, despre Nicky Hayden: „Suntem cu toții alături de tine”

Multiplul campion mondial MotoGP, Valentino Rossi, despre Nicky Hayden: „Suntem cu toții alături de tine”

Multiplul campion mondial MotoGP, Valentino Rossi, a transmis un mesaj de susținere pentru campionul mondial MotoGP din 2006, Nicky Hayden, accidentat grav de o mașină, miercuri, în timp ce se plimba cu bicicleta lângă Rimini, în Italia.

„Nicky este unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut în padocuri. Am fost colegi de echipă în anul său de debut, în 2003”, scrie Valentino Rossi pe site-ul oficial al MotoGP.

„După câțiva ani ne-am luptat pentru titlu până la ultima cursă de la Valencia și, din păcate pentru mine, a câștigat și a devenit campion mondial. După cursă, ne-am strâns mâinile și ne-am îmbrățișat. Mai târziu, am devenit din nou colegi la Ducati”, mai scrie Valentino Rossi.

Alta este, însă, cea mai prețioasă amintire a lui Valentino Rossi cu Nicky Hayden.

„Însă cea mai prețioasă amintire cu el este momentul în care a venit să-mi strângă mâna după nefericita cursă din Valencia, din 2015, în turul de onoare. Pentru el era un mesaj de adio pentru MotoGP, iar eu tocmai pierdusem titlul mondial. Privirea sa prin care mă susținea de după vizieră este una dintre puținele amintiri pozitive pe care le am din acea zi. Forza Nicky, suntem alături de tine!”, este mesajul lui Valentino Rossi.

În 2015, Valentino Rossi a piedut cel de-al 10-lea titlu mondial în ultima cursă a sezonului, la Valencia, fiind penalizat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv și obligat să ia startul de pe ultima poziție din grilă, după un incident petrecut în cursa din Malaezia, care ar fi provocat căderea rivalului său Marc Marquez.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Nicky Hayden, în stare gravă

Nicky Hayden a fost accidentat grav, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de mai mulți prieteni. El a fost lovit frontal de un Peugeot, fiind proiectat în parbrizul automobilului. 

Bicicleta lui Hayden a fost distrusă în întregime, iar motociclistul a rămas inconștient pe marginea străzii, primind imediat îngrijiri medicale și fiind stabilizat de către medici și transportat ulterior la spitalul din Rimini.

Din păcate, pronosticul medicilor de la spitalul unde a fost transportat este unul rezervat, deoarece starea lui Hayden este gravă. 

Hayden a concurat în Moto GP între 2003 și 2016, câștigând titlul mondial în 2006. Începând cu 2017, acesta concura în Campionatul Mondial de Superbike.

Close
Închide
  Close