Mergi direct la conținut »
Vasile Dâncu propune ca românii să facă colectă publică pentru Simona Halep
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Vasile Dâncu propune ca românii să facă colectă publică pentru Simona Halep

Vasile Dâncu propune ca românii să facă colectă publică pentru Simona Halep

Problema sponsorului tehnic al Simonei Halep a ajuns să îi preocupe și pe pe politicieni. Vasile Dâncu, fostul ministru al Dezvoltării, crede că a găsit o rezolvarea, pe care a postat-o pe Facebook.

“Un pic de demnitate, un pic de efort si un proiect de CENTENAR. De cateva saptamani ne tânguim că Simona nu a primit 2 milioane de la Addidas. Ce nedreptate, ce jignire pentru marea noastră campioană! În fiecare zi se inventează o știre că, în fine, Simona s-a răzbunat, marele sponsor este la ușă. Ultima declarație a venit de la Victor Hănescu «românii sunt marginalizați», povestind astfel și experiența personală. Cred ca este umilitor și pentru marea nostra campioana, iar această discuție penibilă nu duce la nimic”, a scris Vasile Dâncu.

Plata de la bugetul de stat, altă soluție

“Atât de mult ne place să ne victimizăm că nimeni nu a venit cu un proiect simplu, ușor de realizat, un proiect de solidaritate și acțiune colectivă. Sa facem o colectă publică pentru Simona, am putea aduna, în câteva zile, donând fiecare fan câte puțin, mai multe milioane de euro pentru a fi noi, poporul român, sponsorul acestei fete care aduce imagine bună României și mare bucurie fiecăruia dintre iubitorii sportului. Dacă cei 3 milioane de telespectatori români de la finala recentă ar da câte un singur euro am putea scrie noi pe tricoul Simonei orice vrem. Poate SIMONA de România, sau România 100 de ani, am putea pune stema sau drapelul”, a continuat fostul ministru.

“Spun asta pentru că România nu a participat cu nimic la formarea sportivei, sau cu foarte puțin, familia ei a dus greul. Ar fi singura sportivă sponsorizată de țara ei, am câștiga atenție și notorietate în anul Centenarului. Am putea să plătim chiar de la bugetul statului, pentru că ar fi cel mai mare impact pentru brandul de țară. Trecem la acțiune? Terminăm cu jalea mioritică? Mai cerșim un contract de sponsorizare sau deschide Federația română de tenis un cont pentru donații?”, a încheiat Vasile Dâncu.


Citește și: Chevron trebuie să plătească în total 97 de milioane de dolari statului. În 2013, gigantul petrolier se lupta cu sătenii din Pungești – VIDEO

Close
Închide
  Close