Mergi direct la conținut »
A venit primul chinez din Liga 1: ”Singurul cuvânt pe care-l știu în română este «mulțumes»”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

A venit primul chinez din Liga 1: ”Singurul cuvânt pe care-l știu în română este «mulțumes»”

A venit primul chinez din Liga 1: ”Singurul cuvânt pe care-l știu în română este «mulțumes»”. Fanii români au putut urmări pe viu, de-a lungul anilor, fotbaliști din toate colțurile lumii, din Curacao și Santa Lucia până în Feroe.

Liga 1 s-a îmbogățit și cu primul chinez care a venit să joace aici. Fundașul Lu Yuefeng (21 de ani) a devenit al 20-lea jucător transferat după venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

A venit primul chinez din Liga 1: „Petrescu e cunoscut în China”

Sunt fericit sムfiu primul jucăƒtor chinez din România și să mムalăƒtur clubului. O săƒ-mi iau un profesor de limba românăƒ, ca sムînvăț. Știu cムeste un foarte bun antrenor, Dan Petrescu. E foarte faimos în China, unde a câștigat Cupa (n.r. cu Jiangsu). Îi știu pe Hagi, pe Dan Petrescu.

Este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, care a câștigat campionate în România și a jucat în Champions League, la Roma. Singurul cuvânt pe care îl știu în românムeste mulțumesc”, a spus Lu Yuefeng, conform site-ului oficial al lui CFR. 

Chinezul a jucat de-a lungul carierei pentru ZJ Yiteng și HRB Yiteng, iar la CFR Cluj a ajuns din postura de jucăƒtor liber de contract.

Close
Închide
  Close