Mergi direct la conținut »
Veşti bune pentru FC Brașov de la Tribunal. Termen nou în dosarul prin care se cere falimentul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Veşti bune pentru FC Brașov de la Tribunal. Termen nou în dosarul prin care se cere falimentul

Veşti bune pentru FC Brașov de la Tribunal. Termen nou în dosarul prin care se cere falimentul

Veşti bune pentru FC Brașov de la Tribunal. ”Stegarii” au mai trecut un hop în dosarul în care se cere falimentul clubului, informează monitorulexpres.ro.

Tribunalul Braşov a acordat un nou termen în dosarul FC Braşov, pentru data de 3 mai, 2017.

Până atunci, judecătoarea va aştepta motivarea Curţii de Apel Braşov, care, la sfârşitul săptămînii trecute, admisese apelul Finanţelor împotriva celor de la Top Expert SPRL pentru repunerea în termen a planului de reorganizare.

Tot până la data de 3 mai, Administraţia Finanţelor Publice Braşov va reevalua suma cu care este înscrisă la masa credală. Cum mai mulţi creditori, în special foşti fotbalisti, au făcut cereri de plată, Tribunalul a decis să acorde clubului braşovean un termen de 60 de zile în care să facă plăţi curente către aceştia după declanşarea procedurii de insolvenţă (nr. 4 martie 2015).

Veşti bune pentru FC Brașov de la Tribunal. Dar și vești proaste: Neculaie a solicitat 10.000.000 de lei la masa credală

În aceste condiţii, oficialii divizionare trebuie să găsească rapid soluţii pentru plata a o parte din datoriile restante către foştii fotbalişti, dar şi pentru continuarea activităţii clubului.

Tot miercuri, Ioan Neculaie a solicitat prin intermediul avocatului său, să fie reprimit la masa credală cu suma de 10.000.000 de lei! În acest moment, Neculaie este înscris la masa credală, prin intermediul firmelor pe care le controlează, cu suma de 1.000.000 de lei.

Close
Închide
  Close