MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 11:03

Victor Pițurcă, atac la adresa FCSB: ”Este o echipă mai nou înființată, așa că nu cred că a fost așa un mare derby”

Distribuie

Victor Pițurcă, atac la adresa FCSB: ”Este o echipă mai nou înființată, așa că nu cred că a fost așa un mare derby”. Gigi Becali a reacționat și dezvăluit că nu își mai vorbește cu Piți din 2011!

”Despre derby… Nu cred că a fost un derby, pentru că Dinamo este Dinamo, FCSB este o echipă mai nou înființată, așa că nu cred că a fost așa un mare derby”, a fost ironic fostul selecționer Victor Pițurcă, după FCSB – Dinamo 3-3, în runda a doua din Liga 1.

”Putem spune că a fost și spectacol, dacă s-au înscris șase goluri. Era mai grav dacă se juca la un anumit nivel și să nu se marcjheze nici goluri. Asa golurile au salvat spectacolul”, a mai spus Piți.

Deși a lucrat cu Becali, ba a fost pion important în momentul în care Gigi a luat Steaua, Piți e în tabăra celor care susțin CSA Steaua, echipa Armatei din Liga 4.

Totuși, Becali n-a vrut să declanșeze un nou război cu Piți, evitând să-i răspundă. A avut o singură luare de poziție în 2011.

”Despre Pițurcă, eu știu ce știu eu, că nu am amnezie. M-a sunat când eram în pușcărie și m-a rugat să-i dau pe Szukala și pe Sânmărtean, pe 500.000 de euro și mi-a zis că răspunde el pentru bani iar eu am fost de acord doar pentru că era el implicat. Am luat banii după trei ani, de la FIFA. Și așa știu că m-am despărțit prietenște de el, pentru că mi-a spus nea Viorel Păunescu:  Uite, domne, ce gest a făcut Gigi, mi-a dat jucătorii. De atunci eu nu am mai vorbit, nu m-am mai certat, nu știu de unde toată răutatea și dușmănia asta, care oricum nu mă interesează”.

Citește mai multe despre victor piturca, Derby și Steaua pe Libertatea.

Comentarii