Mergi direct la conținut »
Victor Pițurcă, noul antrenor la CSA Steaua: ”Am fost contactat. M-aș băga, se pot scoate bani”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Victor Pițurcă, noul antrenor la CSA Steaua: ”Am fost contactat. M-aș băga, se pot scoate bani”

Victor Pițurcă, noul antrenor la CSA Steaua: ”Am fost contactat. M-aș băga, se pot scoate bani”

Antrenorul Marius Lăcătuş şi secundul Ştefan Iovan s-au despărţit de Steaua, iar postul de antrenor al echipei din Liga 4 ar putea fi preluat de Victor Piţurcă.

ACTUALIZARE 6 iunie. Victor Pițurcă a confirmat discuțiile.

”Ce cred eu? Nu s-a făcut un proiect, nu s-a făcut o strategie. Totul a fost din pripă. Toată lumea a zis că avem suporteri, avem echipă. Steaua, dacă vrea să renască, trebuie să aibă o academie. Şi se poate face. Se face şi stadionul, au o bază acolo.

Da, am fost contactat, o să mă văd în zilele următoare. Nu se pune problema să vin ca antrenor. Nu o să-mi permit acum să antrenez în Liga a 4-a, în Liga a 3-a, sunt destui copii care o pot face. Voi avea o discuţie şi voi vedea. Ştiţi că eu sunt foarte pretenţios şi trebuie pus totul pe hârtie. M-am gândit la asta zilele astea, să te înhami la muncă d-asta titanică. Trebuie infrastructură pentru academie, e vorba despre milioane de euro. Şi aici pot fi atrase fonduri.

Deschis sunt, chiar dacă nu o să merg eu, o să fiu deschis şi o să merg. Dar dacă ar fi să mă înham eu la treabă, trebuie să am garanţii. Nu trebuie să stam doar în MApN, eu nu văd lucrurile aşa. Trebuie un parteneriat. Trebuie să ieşi din sfera asta, lucrurile trebuie să se facă profesionist.

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni
Recomandări

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni

 

Este foarte atractivă pentru investitori echipa. Este cel mai mare brand. Sunt foarte mulţi lângă Steaua. Şi se pot face bani. Gândiţi-vă că se face acest stadion. Acolo se pot face afaceri. Sunt terenuri necultivate pe acolo. Acolo se poate face o academie printre cele mai tari din Europa”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Potrivit ProSport, omul care a antrenat în trei rânduri naţionala de seniori a României s-a declarat interesat de preluarea părţii tehnico-tactice a echipei care va evolua şi la anul în al patrulea eşalon fotbalistic din România.

Surse apropiate lui Piţurcă susţin că acesta ar vrea să vină, însă numai dacă va primi mână liberă pentru a controla tot: transferurile, staff-ul tehnic, programul jucătorilor, organigrama secţiei de fotbal şi să aibă mereu ultimul cuvânt în problemele care ţin de viaţa echipei. S-ar părea că Piţurcă are cele mai mare şanse să preia postul lăsat liber de Marius Lăcătuş, mai ales că după ratarea barajului de promovare în Liga 3 e nevoie de aducerea unui alt nume uriaş în cadrul clubului.

Singurătate în spital, după izolare acasă: „De ce se poartă, mamă, așa cu mine?”
Recomandări

Singurătate în spital, după izolare acasă: „De ce se poartă, mamă, așa cu mine?”

 

Totuşi, planul lui Victor Piţurcă ar fi mult mai amplu. Dacă Steaua va ajunge în viitor în Liga 2, va fi obligată „să se rupă” de Armată, pentru a primi drept de promovare în primul eşalon. Se pare că Victor Piţurcă oricum plănuia să fie cel care preia echipa în viitor, pentru a o ajuta să facă saltul spre Liga 1 Betano.

Chiar dacă Piţurcă pare dispus să se implice, venirea este departe de a fi perfectată. Cu numirea acestuia nu sunt de acord toţi factorii de decizie din Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi, mai mult, Piţurcă s-ar putea lovi şi de rezistenţa Peluzei SUD Steaua, suporterii activi ai echipei.

Deşi este unul dintre jucătorii cu rezultate importante în tricoul Stelei, Piţurcă a fost asociat în ultimii ani cu Gigi Becali şi cu alţi ”adversari” declaraţi ai fanilor stelişti. Dacă ”Piţi” va reuşi să depăşească şi aceste două obstacole, atunci Steaua are şanse mari să înceapă sezonul următor cu un nou antrenor şi un nou staff tehnic.

Close
Închide
  Close