Mergi direct la conținut »
Victorie pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei. Victorie Xanthi, gol Hamza! | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Victorie pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei. Victorie Xanthi, gol Hamza! | VIDEO

Victorie pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei. Victorie Xanthi, gol Hamza! | VIDEO

Victorie pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei. Victorie Xanthi, gol el tunisianului Hamza Younes, fostul atacant la Petrolului!

Formaţia Skoda Xanthi, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa PAS Giannina, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului Greciei.

Victorie pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei. Victorie Xanthi, gol Hamza, al nouălea stagional

Golurile celor de la Xanthi au fost marcate de Soltani, în minutul 22, şi Younes Hamza, în minutul 88.

Următoarea partidă de campionat a formației pregătite de Răzvan Lucescu este programată la mijlocul săptămânii viitoare, pe teren propriu, în etapa a 16-a, în compaia formaţiei Iraklis.

Cu reușita din partida cu PAS Giannina, Hamza a ajuns la 10 reușite în campionat. Fostul atacant al Petrolului este al doilea în topul celor mai buni marcatori din prima ligă a Greciei, după Ideye Brown de la Olympiacos (12 goluri).

Skoda Xanthi ocupă locul doi în clasament, cu 28 de puncte. Lider este Olympiacos Pireu, cu 38 de puncte. Echipa lui Răzvan Lucescu avea atunci cinci victorii consecutive în Super League.

Citiți și

Close
Închide
  Close