12 Ian. 2018 18:19

Zinedine Zidane a ieșit la atac: ”Suntem încă în viaţă în toate competiţiile!”

Distribuie

Zinedine Zidane a ieșit la atac: ”Suntem încă în viaţă în toate competiţiile!”.

”Astăzi, tot ceea ce se spune despre Real este negativ”, a adăugat cu regret tehnicianul francez într-o conferinţă de presă înaintea meciului de sâmbătă cu Villarreal. Însă eu nu văd lucrurile aşa. Noi căutăm să reţinem ce este pozitiv. Ceea ce este important este că suntem încă în viaţă în toate competiţiile”.

Umilită (0-3) de Barcelona în El Clasico înainte de Crăciun, apoi ţinută în şah de Celta Vigo (1-1), Real Madrid, care în februarie va întâlni Paris Saint-Germain în optimile de finală ale Ligii Campionilor, se află pe locul 4 înaintea etapei a 19-a, la 16 puncte de liderul catalan.

”Ceea ce pot eu să fac este să evidenţiez aspectele pozitive ale echipei mele, pentru că este uşor să spui că totul merge rău. Dar nu totul e de aruncat. Dar e bine să vorbeşti despre lucrurile negative, se vinde mai bine”, a mai spus el cu regret.

”Nu facem doar lucruri rele, ceea ce ne lipseşte nu ţine de joc, este constanţa. Cu toţii ne dorim să ne regăsim constanţa, să jucăm bine în mod regulat. Ideea este că trebuie să ne regăsim energia pozitivă. Asta ar face bine tuturor, dar pentru asta trebuie ca fiecare să dea un pic mai mult, situaţia o cere”, a adăugat Zidane, citat de Agerpres.

Zinedine Zidane nu știe când va reveni Karim Benzema

Întrebat de situaţia lui Karim Benzema, Zidane nu a dorit să dea o dată precisă pentru revenirea atacantului francez.

”Nu ştiu nimic. Ideea este că el a reluat pregătirea pe teren, dar fără minge. După asta, vom vedea zilnic cum va evolua. Vom merge uşor, pentru că ceea ce vreau eu este ca el să revină la 200%, nu la 88%”, a spus tehnicianul francez.

Atacantul francez în vârstă de 30 de ani, accidentat la sfârşitul lunii decembrie la ischiogambieri, urma să fie indisponibil între două şi trei săptămâni.


CITEȘTE ȘI: LIVE BLOG Australian Open 2018. Sportivii români de pe tabloul principal intră în scenă luni și marți

Loading...
Comentarii