Zinedine Zidane: ”Am luat decizia de a nu continua în postul de antrenor al lui Real Madrid. Această echipă avea nevoie de o schimbare pentru a rămâne câștigătoare, Băieții, staff-ul, voi, presa, aveați nevoie de un alt discurs”, a explicat Zinedine, care a luat Liga Campionilor în acest sezon, dar a fost departe de FC Barcelona în La Liga (locul 3, la 17 puncte distanță de campionii catalani).

Real Madrid coach Zinedine Zidane steps downIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Madridul mi-a dat totul, Realul rămâne în inima mea”, a mai spus francezul. ”Voi fi aici, aproape de acest club, pe tot parcursul vieții. Dar, pentru mine, este timpul unei schimbări”.

”Iubesc acest club, îl iubesc pe preşedinte. Mi-a dat oportunitatea să vin aici ca şi jucător, acum ca manager şi îi sunt profund recunoscător. Dar avem nevoie de o schimbare”.

Nemulțumirea pare că a venit din cauza faptului că Zizou nu se mai înțelegea cu jucătorii, vezi cazul Bale, dar și din cauza aspectului că ”albii” nu au câștigat în acest sezon absolut nimic pe plan intern.

Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Recomandări
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație

Variantele de înlocuire ale lui Zidane: Guti (de la tineretul lui Real Madrid), Joachim Low, Arsene Wenger. Lista e deschisă.

Președintele Florentino Perez:Vreau să-i mulțumesc pentru dedicarea lui, pentru tot ceea ce a făcut pentru Real Madrid în acești ani. Dar. dacă are nevoie de o pauză, o merită din plin. După ce a câștigat Liga Campionilor este o decizie neașteptată, dar trebuie să-i respectăm hotărârea. Mi-ar fi plăcut să-l conving să rămână, însă eu știu cel mai bine ce fel de om este …”.

”Zidane a venit ieri la mine şi mi-a comunicat această decizie neaşteptată”, a mai spus şi Florentino Perez.

”Pentru mine este o decizie neaşteptată. Este o zi tristă. L-am iubit ca pe nimeni altul, ca jucător şi ca antrenor. A avut un mare impact asupra mea când am aflat ieri de această decizie. Aş fi vrut să-l conving, dar ştiu cum este. Casa asta este familia lui pentru întotdeauna. Nimeni nu este pregătit pentru o ştire ca asta”.

Apariția lui Zinedine Zidane a fost întârziată pentru câteva momente. Toată lumea deja cunoaște decizia lui de a părăsi Real Madrid.

Zizou a sosit la Madrid pe 4 ianuarie 2016 și pleacă după 878 de zile.

Tehnicianul francez a convocat reprezentanţii media pentru a vorbi despre viitorul său pe banca madrilenilor, scriu cei de la El Mundo Deportivo. Variantele ar fi două: ori va anunţa prelungirea contractului cu Real Madrid, ori despărţirea de clubul alături de care a câştigat de 3 ori la rând UEFA Champions League.

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime
Recomandări
Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime

::placeholdeR–>

Zinedine Zidane se află pe banca Realului din ianuarie 2016, iar contractul său cu gruparea blancă expiră în 2020. Ca antrenor al ”albilor”, Zidane a cucerit nu mai puțin de 9 trofee – de trei ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).


Citește și: REPORTAJ/ Cartoful timpuriu din Călărași de Dolj a ajuns deja pe mesele europenilor. ”Producția noastră e mai mult decât bio, că băgăm bălegar”

Google News Urmărește-ne pe Google News