Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV. Nepotul celui mai bogat om al lumii, distracție la fițe în România | FOTO

Hector Bitar, omul care se prezintă ca fiind nepotul celui mai bogat om al planetei, mexicanul Carlos Slim, nu pare foarte afectat de faptul că a pierdut custodia fetiței sale Alessia Cristescu, dacă ne luăm după escapadele pe care acesta le-a făcut în ultimele zile în România.

De Radu Nistor,

Bitar a venit în țara noastră, unde a stat câteva zile să își vadă fetița, dar nu și-a uitat obiceiurile deprinse în Mexic sau SUA, țara de origine și de rezidență. După ce își petrecea ziua cu micuța Alessia, seara, nepotul miliardarului se relaxa în cluburile de fițe din București.

IMG_0724

Bitar, care este în continuare căsătorit cu Irina Cristescu, a colindat timp de o săptămână,cât a stat în Romania,cluburile de fițe din Capitală, în compania unei frumoase blonde, Flore Salaidis.

Arhitectul Hector Bitar a primit într-o primă fază custodia feței sale și a Irinei Cristescu, Alessia, dar până la urmă magistrații români au decis că micuța nu poate fi despărțit de mama sa.

Cazul a ajuns în Parlamentul României

Căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din Mexic, mai exact nepotul celui care a fost cândva cel mai bogat om de pe Pământ, Irina Cristescu a rămas inițial fără copil din cauza unei decizii judecătorești. Femeia susține că a plecat din Mexic, împreună cu fetița, din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

Cazul a ajuns în Parlamentul României în luna ianuarie a acestui an, când Irina Cristescu a fost audiată de membrii Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor. „Vă implorăm, domnule Mircea Man, să analizaţi cazul nostru, să ajutaţi o fetiţă de numai 2 ani să nu fie smulsă din braţele mamei sale unde se bucură de toată dragostea şi protecţia”, se arată în scrisoarea trimisă de Irina Cristescu la Parlament.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Cum a început coșmarul

irina32

Coșmarul familiei Cristescu, o familie respectabilă din România, a început la scurt timp dupa nașterea, la New York, în ianuarie 2014, a Alessiei. Tatăl ei, Hector Bitar de la Pena, care face parte dintr-o familie influentă din Mexic, s-ar fi arătat complet indiferent față de copil și de soția sa, pe care le-a abandonat în SUA, susțin avocații femeii. Încercând să-și salveze căsnicia, Irina a plecat în Mexic împreună cu fiica sa având vize turistice, unde a petrecut cinci săptămâni cu soțul său.

În această perioadă, situația s-ar fi complicat, Bitar manifestându-se violent față de soție și copil, pe care le-ar fi agresat fizic și psihic în repetate rânduri, pe fondul consumului de alcool și de droguri, punând-o de nenumărate ori în pericol pe Alessia.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

Hector Bitar de la Pena, nepotul milionarului Carlos Slim, a venit în luna mai în România, pentru a se judeca cu fosta lui soţie, Irina Cristescu, pentru custodia fetiţei lor. Iniţial, judecătorii din România au decis, la fel ca şi cei din Mexic, că micuţa Miroslava Alessia să fie crescută de tată în Mexic, dar, după ce Irina Cristescu a făcut apel, lucrurile s-au schimbat dramatic. Astfel, magistraţii români au decis ca fetiţa trebuie să rămână la mama ei.

Susține că ar vrea să o ia înapoi în Mexic

Între timp, relaţia dintre Hector Bitar de la Pena şi Irina Cristescu s-a îmbunătăţit, de când el a venit în România. Milionarul şi-a văzut zilnic fetiţa, cu acordul mamei ei, ba chiar şi-a chemat şi părinţii aici, pentru a-şi vedea nepoata.

„Din fericire, am avut norocul să pot să o văd pe Alessia în fiecare zi. Mi-a umplut inima de bucurie. Cam în a treia zi Alessia a început să mă recunoască şi îmi spunea tată. O văd ca o mică clonă a mea. Ochii sunt exact ca ai mei, mai ales când eram şi eu de vârsta asta, am poze şi suntem identici”, declara recent milionarul, pentru Observator.

Bitar nu neagă însă faptul că şi-ar fi dori să se împace cu Irina şi să o convingă să se mute în Mexic. Slabe şanse să se întâmple acest lucru, având în vedere lupta acerbă pentru custodia copilului, dar şi faptul că tânăra a fost acuzată, în Mexic, de răpirea fetei ei.

Close
Închide
  Close