Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV! Cazul româncei căsătorite cu nepotul celui mai bogat om din lume ajunge în Parlament, după ce domiciliul fetiței lor a fost stabilit în Mexic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV! Cazul româncei căsătorite cu nepotul celui mai bogat om din lume ajunge în Parlament, după ce domiciliul fetiței lor a fost stabilit în Mexic

EXCLUSIV! Cazul româncei căsătorite cu nepotul celui mai bogat om din lume ajunge în Parlament, după ce domiciliul fetiței lor a fost stabilit în Mexic

Căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din Mexic, mai exact nepotul celui care a fost cândva cel mai bogat om de pe Pământ, Irina Cristescu a rămas fără copil din cauza unei decizii judecătorești. Femeia susține că a plecat din Mexic, împreună cu fetița, din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

De Radu Nistor,

Lupta familiei Cristescu pentru salvarea Alessiei Miroslava, fiica de doi ani a Irinei Cristescu si a cetateanului mexican Hector Bitar de la Pena, continua, dupa ce judecatorii au decis ca micuta sa ajunga la tatal ei, care a invocat faptul ca fetita a fost scoasa din Mexic fara acordul lui.

WP_20160216_12_38_53_Pro-620x348

Astfel, mâine, Irina Cristescu va fi audiată de membrii Comisie de Abuzuri din Camera Deputaţilor, care vor să afle cazul chiar din gura mamei. Mai mult,preşedintele Comisiei Mircea Man spune că va sesiza organele competente pentru a afla în ce bază a fost dat copilul tatălui.

„Vă implorăm, domnule Mircea Man, să analizaţi cazul nostru, să ajutaţi o fetiţă de numai 2 ani să nu fie smulsă din braţele mamei sale unde se bucură de toată dragostea şi protecţia”, se arată în scrisoarea trimisă de Irina cristescu la Parlament.

WP_20160216_12_38_45_Pro-348x620

Mama fetitei este hotarata sa faca toate demersurile in instanta pentru ca Alessia sa ramana alaturi de ea, in Romania, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dat o decizie halucinanta si fara precedent: copilul va avea domiciliul in Mexic, alaturi de tatal al carui comportament violent a fost stabilit de catre experti.

Calin Andrei Zamfirescu, avocatul familiei, subliniaza ca solutia instantei este “profund gresita” si va continua demersurile legale pentru corectarea acestei situatii care pune in pericol viata copilului.

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”
Recomandări

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”

 

“Timp de 40 de ani de profesie nu am comentat public niciodata cauzele in care am fost angajat ca avocat. Nu o voi face nici de asta data, criticile pe care le vom formula impotriva hotararii judecatoresti care a decis inapoierea, catre tata, a minorei Alessia Miroslava, urmand a fi inaintate instantei de control judiciar in cuprinsul motivelor de recurs. Respectul pe care il port adevarului si actului de justitie ma determina a spune ca niciodata, in intreaga mea cariera, nu am intalnit o solutie atat de profund gresita si aflata intr-o flagranta discrepanta cu probatoriul administrat in cauza”, a declarat avocatul Calin Andrei Zamfirescu.

Agresate fizic și psihic

Cosmarul familiei Cristescu, o familie respectabila din Romania, a inceput la scurt timp dupa nasterea, la New York, in ianuarie 2014, a Alessiei. Tatal ei, Hector Bitar de la Pena, care face parte dintr-o familie influenta din Mexic, s-ar fi aratat complet indiferent fata de copil si de sotia sa, pe care le-a abandonat in SUA, sustin avocatii femeii. Incercand sa-si salveze casnicia, Irina a plecat in Mexic impreuna cu fiica sa avand vize turistice, unde a petrecut cinci saptamani cu sotul sau. In aceasta perioada, situatia s-a complicat, Bitar manifestandu-se violent fata de sotie si copil, pe care le-a agresat fizic si psihic in repetate randuri, pe fondul consumului de alcool si de droguri, punand-o de nenumarate ori in pericol pe Alessia.

Close
Închide
  Close