MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 20:52

VIDEO | Localnicii unui sat din Malaezia au măcelărit un piton uriaș, apoi l-au mâncat

Distribuie

Localnicii unui sat din Malaezia au măcelărit un piton uriaș, apoi l-au mâncat. Mai mulți locuitori au unui sătuc de pe o insulă din Malaezia au omorât o femelă piton lungă de câțiva metri, iar ulterior au măcelărit și pitonul mascul cu care se împerechea și au prăjit reptilele pe foc pentru a le mânca.

Potrivit Daily Mail, localnicii se aflau la vânătoare când au auzit un zgomot ciudat din interiorul unui copac căzut, sâmbătă dimineața, pe insula malaeziană Borneo.

Din curiozitate, ei au folosit o drujbă pentru a tăia trunchiul copacului și au descoperit că în interior se împercheau doi pitoni. În acea regiune, reptilele de acest tip sunt considerate o delicatesă.

Câțiva bărbați au tras reptilele afară din copac, înainte ca alții să le împuște și să le pună într-un camion, toate pentru a fi servite pe mesele sătenilor.

Localnicul Tinsung Ujang, 60 de ani, a declarat că localnicii se vor hrăni din reptile pentru următoarele zile.

'M-am uitat în acea gaură și am fost surprins să văd o femelă când se împerechea cu un mascul mai mic. A trebuit să împărțim treaba pentru a ajunge la ei și a fost dificil să scoatem șerpii din cauza mărimilor lor. Erau încolăciți. Am fost și mai surprins deoarece nu am văzut niciodată șerpi care se împerechează și n-am mai văzut niciodată un piton gigant, mai mare de cinci metri, ca acesta. Pitonul mascul era chiar mic. A fost o concidență grozavă. Am înpușcat cele două reptile deoarece, în comunitatea noastră, este o delicatesă și este mâncarea noastră preferată', a mai spus localnicul Ujang.


Orașul în care este ilegal să mori, să ai pisici și să ieși fără pușcă. De se s-au dat aceste legi

FOTO: CAPTURĂ VIDEO DAILY MAIL

Loading...
Comentarii