Mergi direct la conținut »
Mihai Șora, despre mitingul PSD: ”Oamenii în toată firea nu au nicio scuză cauționând o bandă de hoți”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mihai Șora, despre mitingul PSD: ”Oamenii în toată firea nu au nicio scuză cauționând o bandă de hoți”

Mihai Șora, despre mitingul PSD: ”Oamenii în toată firea nu au nicio scuză cauționând o bandă de hoți”

Filosoful Mihai Șora scrie, pe Facebook, că oamenii în toată firea, întregi la minte, nu au nicio scuză pentru că sprijină ”o bandă de hoți”, servidu-i și ascultând orbește directivele lor. El arată că în acest ezile cuvântul cheie este ”demnitate”.

”Fetița obligată să stea în cap nu se putea apăra: un copil este vulnerabil, mai ales dacă devine instrumentul fricilor, al slugărniciei și al lașității adulților.
Dar oamenii în toată firea, întregi la minte, nu au nicio scuză cauționând o bandă de hoți, servindu-i, ascultând orbește directivele lor. Îți pierzi locul de muncă, ești scos din joc, târât în noroi, persecutat în fel și chip, însă demnitatea nu ți-o poate lua nimeni: demnitatea este bunul cel mai de preț al unei ființe omenești.
Zilele acestea, cuvântul-cheie este cuvântul demnitate”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Reamintim că ziua mitingul PSD din Piaţa Victoriei a venit. Sute de mii de oameni din toate colţurile ţării vor ajunge astăzi în Capitală, pentru a lua parte la marele miting împotriva abuzurilor. În Piaţa Victoriei se vor strânge, potrivit unor estimări 400.000 – 600.000 de oameni, toţi îmbrăcaţi în costume populare sau tricouri/bluze albe, „înarmaţi” cu lanterne. Reporterii şi fotoreporterii Libertatea.ro vor fi astăzi în toate punctele „fierbinţi”, iar pe www.libertatea.ro vom transmite LIVE TEXT de la mitingul PSD din Piaţa Victoriei.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/”Testamentul” unui absolvent de Oxford care emigrează din România: “Mi s-a spus că mi-am vândut ţara pentru că am studiat în străinătate”


 

Close
Închide
  Close