Mergi direct la conținut »
A dat cu mașina peste un polițist și a fugit de la locul accidentului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A dat cu mașina peste un polițist și a fugit de la locul accidentului

A dat cu mașina peste un polițist și a fugit de la locul accidentului

Un polițist a murit după ce un șofer a dat cu mașina peste el, în încercarea disperată de a scăpa de un control al agenților.

De Dana Aramă,

 

Un control de rutină, pentru verificarea alcoolemiei la șoferii aflați în trafic în Ciudad de Mexico, s-a terminat tragic pentru un agent. Acesta a fost lovit cu mașina de un șofer care a fugit de la locul faptei.

Polițistul, în vârstă de 46 de ani, a fost lovit de un șofer care nu a vrut să oprească la controlul respectiv. În urma impactului, polițistul a fost proiectat la o distanță de 25 de metri. A suferit o lovitură puternică la cap și numeroase leziuni. Din cauza rănilor, polișistul a murit ulterior.

Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul faptei. În ciuda faptului că a fost declanșată o operațiune de urmărire, acesta nu a fost localizat, potrivit sinembargo.mx.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV | Călin Popescu Tăriceanu nu se teme de lupta cu Iohannis: „Mă înham la muncă, nu la remorca sondajelor!”

 

 
 
Close
Închide
  Close