Mergi direct la conținut »
Un agent de vânzări a reclamat la 112 un furt imaginar, după ce a pierdut 80.000 de lei la păcănele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un agent de vânzări a reclamat la 112 un furt imaginar, după ce a pierdut 80.000 de lei la păcănele

Un agent de vânzări a reclamat la 112 un furt imaginar, după ce a pierdut 80.000 de lei la păcănele

Un agent de vânzări din Maramureş a reclamat un furt imaginar, după ce a pierdut banii la păcănele. Tânărul a sunat la 112 și a susținut că furtul banilor (80.000 de lei) s-ar fi produs pe raza oraşului Seini, după ce a lăsat deschis geamul maşinii pentru a merge într-un magazin.

Acum, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

„Un tânăr în vârstă de 28 de ani, agent de vânzări al unei societăţi comerciale din județul Maramureş, este cercetat penal după ce a alertat în fals autorităţile sunând la 112 şi anunţând că i-a fost furată suma de 80.000 de lei din maşină, în realitate acesta pierzând banii la jocurile de noroc (celebrele păcănele – n.r.).

În urma cercetării demarate de poliţişti, s-a stabilit că tocmai reclamantul şi-a însuşit suma de bani reclamată ca şi furată. Tânărul şi-a recunoscut fapta. Banii, care reprezentau încasările din cursul lunii iulie, au fost pierduţi la jocurile de noroc, iar furtul a fost înscenat pentru a se justifica administratorului societăţii. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat luni, 6 august, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Florina Meteş, pentru Agerpres.

Anul acesta, în aprilie, un bărbat din Iași a jucat la păcănele banii primiți de la Uniunea Europeană.

În general, bucureştenii sunt “campioni” la păcănele. Judeţele Moldovei, pe locul al doilea.


Citește și: Soldările pot fi uneori pretext pentru promoții false și creșteri de prețuri. Ce să faci ca să nu iei țeapă


 

Close
Închide
  Close