MENIU CAUTĂ

Accident cu nouă victime, dintre care patru copii, în Satu Mare. S-a declanșat planul roșu de intervenție

Distribuie

Un teribil accident rutier a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00.30, între localitățile Turulung și Halmeu, din județul Satu Mare. 

Un microbuz și un autoturism Audi au intrat în coliziune. Microbuzul a fost aruncat direct într-un șanț, a anunțat gazetanord-vest.ro. În urma acestui accident, au rezultat nouă victime, dintre care cinci adulți și patru copii.

Nimeni nu a rămas încarcerat, dar victimele aveau răni destul de grave. Din cauza numărului mare de victime, dar și a gravității rănilor suferite de acestea, autoritățile  au decis activarea Planului Roșu de intervenție.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SAJ și SMURD care, după ce le-au acordat victimelor primul ajutor la fața locului, le-au transportat la spital.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.


CORESPONDENȚĂ DIN SICHUAN și BEIJING, ULTIMUL CAPITOL | Scriitoarea Doina Ruști, despre plimbarea pe strada unuia dintre cei mai importanți poeți chinezi și excursia la Marele Zid

Citește mai multe despre Accident și Satu Mare pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii