Mergi direct la conținut »
Accident grav, provocat în Botoșani de un bărbat care își înmormântase soția
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident grav, provocat în Botoșani de un bărbat care își înmormântase soția

Accident grav, provocat în Botoșani de un bărbat care își înmormântase soția

Un șofer de 67 de ani a provocat un grav accident rutier pe drumul care leagă localitățile Săveni și Drăgușeni din județul Botoșani. În urmă cu două zile, bărbatul își înmormântase soția.

De Răzvan Mihalașcu,

Din cauza oboselii, șoferul ar fi adormit la volan. Autoturismul a pătruns pe contrasens, a rupt un stâlp din beton, a spulberat un gard și s-a oprit într-o gospodărie.

Accidentul a avut loc într-o curbă ușoară la dreapta de pe drumul județean care leagă localitatea Săveni de Drăgușeni, informează botosaninews.ro.

Sute de şoferi au venit în Capitală, la jumătatea lunii mai, dinspre Moldova, într-un marş de protest. Manifestanţii au vrut să atragă atenţia autorităţilor asupra faptului că Estul ţării are nevoie urgentă de infrastructură rutieră şi au cerut termene clare din partea Guvernului privind începerea lucrărilor la autostrada A8 (Ungheni-IaşI-Târgu Mureş) şi la autostrada A7 (Ploieşti-Suceava).


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

 
 
Close
Închide