Mergi direct la conținut »
Accident în Botoșani. Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident în Botoșani. Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital

Accident în Botoșani. Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital

Cinci oameni au fost răniți, în urma unui accident produs marți dimineața, în Botoșani. Impactul dintre cele trei mașini a avut loc la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Ion Pillat.

Potrivit poliţiştilor de circulaţie aflaţi la faţa locului, şoferul unei autoutilitare, care circula pe strada Ion Pillat, a pătruns în intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, lovind violent un autoturism care circula regulamentar pe drumul strada prioritară. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un camion „Şcoala”, care circula, de asemenea, pe strada Tudor Vladimirescu.

În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului, trei pasageri, printre care şi o fetiţă, din autoturism, dar şi instructorul auto aflat în camion au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, potrivit Agerpres.

Luni seara, un tren a lovit un microbuz în Buzău. Patru persoane au murit și alte zece sunt rănite. Echipele de intervenție au declanșat planul roșu și au acționat pentru descarcerarea răniților și acordarea primelor îngrijiri. Din primele informații, șoferul microbuzului nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată și nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase. Chiar el este singurul care a scăpat cu răni ușoare.

Citește și

VIDEO / Luiza și Lucian, doi pacienți diagnosticați cu schizofrenie paranoidă, au dezvăluit cum reușesc să țină toate lucrurile din viața lor în echilibru. ”Noi trebuie să știm absolut totul unul despre altul”

 

Close
Închide
  Close