Mergi direct la conținut »
Ace de cusut în căpșunele vândute în supermarket. 100.000 de dolari recompensă pentru prinderea făptașului
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ace de cusut în căpșunele vândute în supermarket. 100.000 de dolari recompensă pentru prinderea făptașului

Ace de cusut în căpșunele vândute în supermarket. 100.000 de dolari recompensă pentru prinderea făptașului

Caz șocat în Australia. Poliția este în alertă după ce au fost descoperite ace în interiorul unor căpșune comercialzate în supermarketuri.

De Dana Aramă,

Autoritățile din Australia investighează mai multe incidente legate de descoperirea unor căpșune cu ace de cusut în interior care au fost comercializate în supermarketuri. Primul incident de acest fel a fost semnalat într-un supermarket din orașul Brisbane, acolo unde un client a înghițit jumătate de ac împreună cu căpșunele cumpărate de la supermarket. Acesta a ajuns la spital cu dureri abdominale.
După ce un nou caz de acest fel a fost semnalat și în Queensland, fructele respective au fost retrase de la vânzare.

Unul dintre cele mai grave cazuri a fost cel al unui băiețel care a rămas cu un ac în gură după ce a mâncat căpșune la școală.

Asociația cultivatorilor de căpșune din Queensland susține că un muncitor nemulțumit s-ar afla în spatele acestor cazuri dat fiind că fructele producătorilor afectați provin de la aceeași fermă.

Autoritățile locale oferă o recompensă de 100.000 de dolari celui care oferă informații care să ducă la prinderea făptașului. Până acum, șase branduri care comercializează căpșune au fost afectate.
Anastacia Palaszczuk, prim-ministrul statului Queensland, a explicat de ce a decis să ofere recompensa respectivă: „Nu sunt puse în pericol doar viețile oamenilor, ci este afectată o întreagă industrie”.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close