Mergi direct la conținut »
Activitatea pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, afectată de vântul puternic. Mai multe curse aeriene au fost anulate
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Activitatea pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, afectată de vântul puternic. Mai multe curse aeriene au fost anulate

Activitatea pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, afectată de vântul puternic. Mai multe curse aeriene au fost anulate

Vântul puternic afectează activitatea pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, în această dimineață. Din această cauză, zeci de curse care urmau să decoleze astăzi au fost anulate sau au suferit întârzieri.

De Dragoș Tănase,

Institutul Naţional de Meteorologie din Olanda a atenţionat că rafalele de vânt din largul coastelor olandeze pot atinge, luni, viteze de până la 90 de kilometri la oră, relatează Reuters.

Aproximativ 70 de curse europene au fost anulate și alte zeci de curse au suferit întârzieri, conform informaţiilor publicate pe site-ul aeroportului olandez.

În urmă cu aproximativ un an, același Aeroport Schiphol din Amsterdam a fost afectat de o pană de curent. „Consecinţele au fost severe asupra traficului aerian”, declarau autoritățile, atunci.

FOTO – Twitter.com/schiphol


Citește și… Marius Șumudică are amintiri teribile de la cutremurul din 4 martie 1977: „Mama era însărcinată, a căzut, era s-o pierdem pe sor’mea”

Cum și-a păcălit sfârșitul actorul Ion Dichiseanu, la cutremurul din ’77. O vorbă a făcut diferența dintre viață și moarte!


 

Close
Închide
  Close