MENIU CAUTĂ

Actrița Natalie Ester, la protestul diasporei. „PSD-ul va fi îngropat în istorie. E anul românilor”

Distribuie

Actrița Natalie Ester și-a anunțat prietenii din mediul online că va fi prezentă la mitingul diasporei din Piața Victoriei.

Mitingul diasporei are loc vineri, 10 august, în Piața Victoriei, din Capitală, acolo unde românii din străinătate au decis să-și exprime dezaprobarea față de conducerea PSD și de Guvernul Viorica Dăncilă. Actrița Natalie Ester, care a fost implicată și în campania „Fără penali în funcții publice”, și-a anunțat prietenii virtuali că va fi și ea prezentă în această seară în Piața Victoriei, la mitingul diasporei.
„În clipele astea îmi urăsc alergia solară. Abia aştept să îşi mai slăbească forța focul de pe cer. Aveți grijă de voi. Ştiu că atmosfera e divină – deja – în piață. Ne vedem după 18.00, românii mei dragi. Ah, ce zi de CENTENAR!”, a scris ea.

 

„Număr minutele. Paşnici. Vom protesta civilizat. Forțele de ordine trebuie să fie doar parte din decor.

Nu avem de ce să ne luptăm cu gazele lacrimogene şi nici cu bâtele jandarmilor. Agitatorii vor fi negreşit printre noi. Ne detaşăm, ca de obicei, de ei şi ne vedem de treaba noastră.

PSD-ul va fi îngropat în istorie. E anul românilor. Şi ce dată spectaculoasă: 10-08-2018″, a mai spus actrița Natalie Ester.


Citește și: VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”


 

Citește mai multe despre natalie ester, Diaspora, Mesaj, prezentă și Protest pe Libertatea.

Comentarii