17 Apr. 2018 11:44

Adina Prisăcariu, spaima șoselelor din Suceava, a fost dată în urmărire prin Interpol

Distribuie

Adina Prisăcariu, spaima șoselelor din Suceava, a fost dată în urmărire prin Interpol, cu toate că a fost reținută în Marea Britanie. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, care a provocat un accident în care a murit soțul ei, a fost condamnată la închisoare, însă a reușit să fugă din țară.

Judecătorii din Suceava au trimis două adrese la Interpol referitoare la Adina Prisăcariu, tânăra din Suceava care a fost condamnată recent la patru ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări, notează observator.tv.

Adina Prisăcariu a ajuns să fie supranumită „spaima șoselelor din Suceava', deoarece are numeroase dosare penale. Tânăra este cercetată inclusiv pentru ucidere din culpă în urma unui accident în care soțul ei a murit.

Incidentul înfiorător a avut loc pe 1 august 2014, în localitatea Dumbrăveni din Suceava. Atunci, Adina Prisăcariu a rămas fără permis de conducere, însă a continuat să conducă.

Un an mai târziu a fost prinsă de două ori în timp ce conducea cu permisul suspendat și tot în 2015 a provocat un alt accident în urma căruia doi tineri au fost răniți.

În 2016, Adina Prisăcariu a fost implicată într-o rețea de traficanți de țigări. Zilele trecute, ea a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare cu executare.

Adina a reușit să fugă din țară, în Marea Britanie, unde a fost reținută. Tânăra nu a fost extrădată de autoritățile britanice, așa că judecătorii suceveni au apelat la Interpol pentru a o prinde pe spaima șoselelor din Suceava.

sursă foto: observator.tv


Citește și Miniștrii de Externe din Uniunea Europeană au discutat la Bruxelles despre situația din Siria. Europa avertizează regimul Assad


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii