MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 11:44

Adina Prisăcariu, spaima șoselelor din Suceava, a fost dată în urmărire prin Interpol

Distribuie

Adina Prisăcariu, spaima șoselelor din Suceava, a fost dată în urmărire prin Interpol, cu toate că a fost reținută în Marea Britanie. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, care a provocat un accident în care a murit soțul ei, a fost condamnată la închisoare, însă a reușit să fugă din țară.

Judecătorii din Suceava au trimis două adrese la Interpol referitoare la Adina Prisăcariu, tânăra din Suceava care a fost condamnată recent la patru ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări, notează observator.tv.

Adina Prisăcariu a ajuns să fie supranumită „spaima șoselelor din Suceava', deoarece are numeroase dosare penale. Tânăra este cercetată inclusiv pentru ucidere din culpă în urma unui accident în care soțul ei a murit.

Incidentul înfiorător a avut loc pe 1 august 2014, în localitatea Dumbrăveni din Suceava. Atunci, Adina Prisăcariu a rămas fără permis de conducere, însă a continuat să conducă.

Un an mai târziu a fost prinsă de două ori în timp ce conducea cu permisul suspendat și tot în 2015 a provocat un alt accident în urma căruia doi tineri au fost răniți.

În 2016, Adina Prisăcariu a fost implicată într-o rețea de traficanți de țigări. Zilele trecute, ea a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare cu executare.

Adina a reușit să fugă din țară, în Marea Britanie, unde a fost reținută. Tânăra nu a fost extrădată de autoritățile britanice, așa că judecătorii suceveni au apelat la Interpol pentru a o prinde pe spaima șoselelor din Suceava.

sursă foto: observator.tv


Citește și Miniștrii de Externe din Uniunea Europeană au discutat la Bruxelles despre situația din Siria. Europa avertizează regimul Assad


 

Loading...
Comentarii