De Andreea Radu,

Adjunctul DGASPC Galați, Ciprian Groza, 43 ani, a demisionat după ce declarațiile lui au stârnit reacții aprinse în scandalul de la Galați, în care o fată de doar 14 ani a fost găsită plină de sânge pe stradă, potrivit Realitatea.net.

„Copilul a fost învoit, a plecat cu bilet de voie, a fost la prietenul ei, pe care îl are de o lună. La ora actuală, ancheta a decelat că actul sexual a fost consimțit, băiatul fiind în vârstă de 15 ani”, a declarat, luni, directorul adjunct DGASPC Galați.

Ciprian Groza a fost contrazis de șeful Ambulanței Galați, Mihai Polinschi: „pot confirma că victima le-a pus celor de pe Salvare că a fost violată”.

Fata de 14 ani a fost găsită pe o stradă din Galați plină de sânge și confuză. Scenele șocante au fost filmate de câțiva trecători, care au insistat ca agenții de poliție ajunși la fața locului să-i acorde ajutor, dar aceștia asistă impasibili la scenă din mașina Poliției, refuzând să coboare.

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declanșat, imediat după mediatizarea cazului, o anchetă internă în cazul polițiștilor care nu au coborât din mașină. 

Cei doi polițiști au fost sancționați de șefii lor și sunt obligați să patruleze doar pe jos.


Citeşte şi:

Tânărul care ar fi violat-o pe fata de la Galați, dus la Parchet pentru audieri

O fată de 14 ani din Galați, care tocmai fusese violată, cerea ajutorul în stradă. Un echipaj de poliție nici n-a băgat-o în seamă!

Adjunctul DGASPC Galați care a afirmat că fata plină de sânge și în stare de șoc a făcut “sex consimțit” este medic cu doctorat în pediatrie!

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială