Mergi direct la conținut »
Adresele de IP în cloud ale Google și Amazon, blocate în Rusia din cauza aplicației Telegram
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Adresele de IP în cloud ale Google și Amazon, blocate în Rusia din cauza aplicației Telegram

Adresele de IP în cloud ale Google și Amazon, blocate în Rusia din cauza aplicației Telegram

Autoritatea de reglementare din domeniul telecomunicațiilor din Rusia, Roskomnadzor, a spus, marți, că a notificat companiile Amazon și Google că un număr mare dintre adresele de IP sunt blocate în urma deciziei luate de Moscova de a bloca aplicația Telegram.

”Am informat ambele companii că un număr semnificativ de adrese IP localizate în cloud-urile acestor două servicii au căzut sub incidenţa blocadei pe baza deciziei curţii (de blocare a Telegram)”, a spus Aleksandr Jarov, șeful Roskomnadzor, potrivit Agerpres.

Autoritatea de reglementare a arătat luni că a început blocarea accesului la mesageria Telegram, după ce această companie a refuzat solicitarea Serviciului Federal de Securitate (FSB) de a permite accesul la mesajele criptate ale utilizatorilor săi.

Rusia a anunțat încă de la începutul lunii aprilie că vrea blocarea serviciului de mesagerie Telegram pentru că nu oferă cheile de decriptare care să permită citirea mesajelor utilizatorilor.


Fiul lui Ștefan Bănică jr. joacă într-o piesă interzisă colegilor lui de clasă! ”Împarte” rolul cu fiul lui Mihai Constantin, colegul de acum 32 de ani al tatălui său

Close
Închide
  Close