Mergi direct la conținut »
VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Premieră europeană în Ministerul de Interne din România: ministrul și șeful anticorupție se atacă public
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Premieră europeană în Ministerul de Interne din România: ministrul și șeful anticorupție se atacă public

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Premieră europeană în Ministerul de Interne din România: ministrul și șeful anticorupție se atacă public

Atacuri dure, fără precedent, în MAI. Carmen Dan și șeful DGA Cătălin Ioniță se atacă public. La finalul săptămânii trecute Carmen Dan anunța că DGA ar trebui să fie mai eficientă, că vor exista anumite schimbări în această direcție. Este vorba despre Direcția condusă de Cătălin Ioniță, fostul șef al Poliției Române.

Ioniță a reacționat și a transmis o scrisoare în care prezintă situația din MAI și spune că se încearcă îndepărtarea sa de la conducerea DGA, anunță că se va adresa organelor competente, vorbește despre minciuni, manipularea și mascarada din minister. Fostul premier Mihai Tudose intervine în această dispută și lansează și el un atac dur la adresa ministrului.

Vedeți toate informațiile pe libertatea.ro.

Un nou șofer UBER reclamat

După cazul elevei de 17 ani din București, căreia un șofer Uber îi vorbește despre, sex, viol, droguri în timpul călătoriei, un alt șofer al companiei este reclamat pentru agresiune. Doi tineri care au solicitat cursa spun că au fost înjurați, scuipați, apoi șoferul le-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față. Poliția Capitalei a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Iată și reacția UBER pentru Libertatea.

Alegerile prezidențiale din Ucraina

Exit poll-urile îl dau câștigător detașat pe Vladimir Zelenski. Este comediant, are 41 de ani, nu are experiență politică, joacă într-un serial rolul unui profesor care ajunge din întâmplare fix președinte al țării.

Jurnalistul Răzvan Luțac, reporter special Libertatea:

„N-are nicio experiență politică. Are doar o experiență de 2 ani din acel serial, „Sluga poporului”, care practic l-a propulsat în acest post. În mare parte tinerii îl cunoșteau de acolo. A luat foarte mult electorat și din partea filo-rusă. El este un vorbitor de rusă, nu este vorbitor de ucraineană, ceea ce practic l-a propulsat în estul Ucrainei.

Mulți se așteaptă să fie un cal troian al Rusiei. În campanie a evitat temele războiului cu Rusia. Acum a spus, imediat după ce a fost ales, că îl preocupă foarte tare și că încearcă pacea cu Rusia, însă mulți îl văd drept un om ascuns de către oligarhi. Patronul televiziunii la care acesta lucrează este cunoscut în Ucraina, Igor Kolomoiski, este un om cu foarte mulți bani, refugiat în Israel.

Nu știm deocamdată la ce să ne așteptăm: la Zelenski cel din serial, cel ajuns președinte din greșeală, cu un limbaj anti-oligarhi, anti-sistem sau să ne așteptăm la ce se teme lumea, adică acesta să fie păpușa Rusiei.

Lumea, ca după fiecare revoluție din Ucraina, se aștepta la o schimbare radicală Mulți au considerat că Poroșenko nu a adus o schimbare radicală și au încercat o schimbare cu Zelenski.

Înfrângerea lui Poroșenko este o victorie pentru Rusia. Sunt reacții pozitive din partea Moscovei”.

„Nimic ești tu” a ajuns și la…teatru

Ne aducem aminte ce i s-a întâmplat liderului PSD Liviu Dragnea. La Suceava un bărbat i-a strigat că PSD nu a făcut nimic, iar Dragnea i-a și răspuns atunci „Nimic ești tu”. Iată reacția actorilor Teatrului de Comedie din București. Ce s-a întâmplat pe scenă, în timpul reprezentanției pesei de teatru „Mult zgomot pentru nimic”, schisă de William Shakespeare.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.  


Citește și: 

Cătălin Ioniță, șeful DGA și fostul șef al Poliției Române, o atacă dur pe Carmen Dan: „Trebuie să înceteze minciunile, manipulările şi mascarada din minister”

Carmen Dan răspunde acuzațiilor lui Cătălin Ioniță, șeful DGA: „Un ofițer de carieră care invocă onoarea își pune uniforma în cap în modul acesta”

Cine este Zelenski și cum a câștigat președinția Ucrainei? Situația din Ucraina explicată pe scurt

 
 
Close
Închide