De Andreea Radu,

Președintele Donald Trump și premierul australian Scott Morrison au ținut un toast în cinstea moștenirii celor două națiuni pe care le conduc, în timpul cinei care a avut loc în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă, potrivit Daily Mail.

Cei doi lideri și-au lăudat reciproc spiritul. „Fie ca națiunile noastre să rămână mereu casa celor mândri, celor curajoși, celor liberi”, a spus Trump.


Președintele Donald Trump și Melania Trump, alături de premierul australian Scott Morrison și soția lui, Jenny Morrison (foto EPA)

Premierul australian a lăudat caracterul măreț al președintelui american, comparându-l pe Trump cu Theodore Roosevelt, „un lider, de asemenea, neconvențional”.

Melania Trump a decorat totul în verde și auriu, un tribut adus florii naționale a Australiei (EPA)

La cina oficială au participat și mai multe vedete de la Fox News, susținători prezidențiali, celebrități australiene și oficiali ai administrației.

Starul golfului australian Greg Norman și soția lui (EPA)

Printre invitați s-au numărat și starul golfului australian Greg Norman, vechi prieten al președintelui SUA, soția lui Norman, Kristen, Lachlan Murdoch și soția lui, Sarah Murdoch, judecătorul de la Curtea Supremă Clarence Thomas și soția sa, Ginny, și miliardarul australian Anthony Pratt.

Cheful Curtis Stone a sosit la eveniment alături de Lindsay Price (EPA)

Melania Trump s-a ridicat la înălțimea evenimentului, purtând o rochie în valoare de 6.000 de dolari, de mătase șifon de culoare turcoaz deschis, semnată J. Mendel.

Donald și Melania Trump (EPA)

Acesta a fost cel de-al doilea dineu oficial al soților Trump, primul fiind organizat în anul 2018, când Emmanuel și Brigitte Macron au efectuat o vizită de stat în Statele Unite.

Citeşte şi:

„Am încuiat de două ori, am băgat preșul sub ușă să nu mai văd lumină pe holul ăla!”. Confesiunea unui elev din Huși abuzat de preot

Cu ce se ocupă, la 23 de ani, Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Cum arată Casa Albă decorată de Melania Trump pentru al doilea dineu oficial dat de președintele SUA

Anunțul despre Cristina Neagu care zguduie handbalul românesc. Jucătoarea a suferit o accidentare gravă la CE 2018
GSP.RO

Anunțul despre Cristina Neagu care zguduie handbalul românesc. Jucătoarea a suferit o accidentare gravă la CE 2018

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor
HOROSCOP

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor