Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Alexandra Stan, jignită de fani după ce a pozat sexy. Artista a răbufnit. “Calmați-vă și scutiți-mă! “

Alexandra Stan, jignită de fani după ce a pozat sexy. Artista a răbufnit. “Calmați-vă și scutiți-mă! “

Alexandra Stan este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu ezită să o arate atunci cnd are ocazia. Artista a publicat în ultima vreme o serie de fotografii sexy, în care poartă un body neon, extrem de decupat, iar internauții nu s-au abținut de la comentarii răutăcioase.

„Porno star”,  „Mă dezguști”,  „arată-i doar iubitului tău corpul” , sunt câteva comentarii lăsate de cei care cred că vedeta a întrecut măsura.

Astfel că, după mai multe mesaje răutăcioase, vizibil iritată, vedeta a publicat o nouă fotografie sexy, cu mesajul: „Da, îmi place la nebunie să fiu sexy și nu mă feresc să o arăt! Nu mi-e rușine și nu am de ce să mă simt prost. O să mă tot vedeți așa în 2019, deci calmați-vă și scutiți-mă de comentariile voastre negative!”, a comentat Alexandra Stan.

Alexandra Stan și iubitul ei Bogdan s-au mutat împreună încă din primele luni de relație. Dacă la început locuiau în Capitală, în 2016  cei doi s-au retras la Constanța, orașul lor natal. Se pare că ”de vină” a fost Bogdan, care are mai multă treabă în Constanța.

Citește și

BREXIT / Moțiunea de cenzură împotriva premierului Theresa May a picat, cu o diferență de 19 voturi

Close
Închide
  Close