MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2016 10:00

EXCLUSIV/ Alexandra Stan a renunțat definitiv la Capitală de dragul iubitului. Amor în buza mării

Distribuie

Alexandra Stan și noul iubit, Bogdan, s-au mutat împreună încă din primele luni de relație. Dacă la început locuiau în Capitală, treptat cei doi s-au retras la Constanța, orașul lor natal. Se pare că ”de vină” a fost Bogdan, care are mai multă treabă în Constanța.

Cântăreața a renunțat fără nicio problemă la traiul din București, mai ales că în ultima perioadă era mai mult plecată la concerte sau prin vacanțe. Așa se face că, atunci când sunt în țară, Alexandra și Bogdan se retrag la Constanța, acolo unde au familia și prietenii, dar și unde iubitul artistei are un business. În plus, iubitul Alexandrei i-a devenit și impresar. Cei doi revin însă în agitația din București doar când sunt invitați la vreun eveniment monden, pentru un concert sau când Alexandra participă la emisiuni TV sau de radio.

alexandra stan cu iubitul

alexandra_stan

Alexandra Stan și noul iubit trăiesc în apartamentul artistei

Puțini știu că Alexandra este genul de persoană care face compromisuri de dragul unei relații. Pentru a avea o viață amoroasă fericită, cântăreața este dispusă să investească atât sentimente cât și bani. Așa că artista, iubitul ei și ”copiii lor”(animalele de companie pe care le au) locuiesc în apartamentul pe care artista l-a cumpărat în Constanța, aproape de plajă.

Citește și:

Comentarii