MENIU CAUTĂ
14 Dec. 2017 14:20 , de Daniel Ionașcu

Altex și Media Galaxy au vândut iPhone X, MacBook Pro, console Play Station 4 și televizoare inteligente Philips cu zero lei

Distribuie

Magazinele online ale retailerilor Altex și Media Galaxy, care fac parte din același grup deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, au afișat în această dimineață prețuri incredibile pentru o serie de produse: iPhone X, MacBook Pro, consolele Play Station 4, smart tv-urile Philips, dar și multe alte electronice, la doar zero lei.

Foarte mulți utilizatori le-au și comandat, însă unii dintre aceștia au primit mesaje de la companie că acestea nu vor fi livrate deoarece prețurile au fost afișate greșit din cauza unor erori tehnice.

Astfel, laptopuri MacBook Pro, care în mod normal costau 8.500 sau 9.650 lei, erau afișat cu preț de zero lei.

De asemenea, iPhone X, care costa în mod normal 5.400 de lei, era arătat la același preț.

Tot cu zero lei erau incluse și consolele de jocuri video Play Station 4, dar și televizoare inteligente 4K de la Philips.

Pe lângă acestea, multe alte produse au avut prețuri derizorii.

Comenzile nu vor fi onorate, clienții primesc un voucher de 50 de lei

Pe pagina de Facebook a Media Galaxy este acum o adevărată furtună de comentarii a utilizatorilor care au apucat să le comande, dar pe care compania i-a anunțat că nu le va onora comenzile.

Tot ce vor primi este un voucher de 50 de lei care poate fi utilizat la alte cumpărături online, dar de peste 250 de lei.

Mulți dintre aceștia cer onorarea comenzilor și amenință cu sesizarea Autoritatății Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) sau chiar cu darea în judecată.

Un caz similar s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani la eMag, dar retailerul a livrat atunci produsele.

Libertatea a solicitat un punct de vedere de la ANPC în privința situației.


Citește mai multe despre altex, comert online, MacBook Pro, Media Galaxy, Philips, Smart TV și Smartphone pe Libertatea.

Comentarii