Mergi direct la conținut »
Ambulanță atacată și jefuită de un rom în Bihor. A furat tableta asistentei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ambulanță atacată și jefuită de un rom în Bihor. A furat tableta asistentei

Ambulanță atacată și jefuită de un rom în Bihor. A furat tableta asistentei

Un rom a atacat o ambulanță și a furat o tablet a asistentei prin care aceasta șinea legătura cu medicii coordonatori.

Miercuri seara, în jurul orei 18:00, un echipaj de tip B2 cu asistentă de la Marghita, a fost atacat și jefuit de un rom din colonia Diosig. Echipajul s-a deplasat la Diosig ca să ajute un bebeluș de doar o lună, care nu se simțea bine.

Când au ajuns, acesta a sărit și l-a lovit pe ambulanțier peste față și cap și a furat de la asistenta medicală tableta pe care sunt scrise datele medicale ale pacienților și prin care se comunică cu medicii coordonatori de la dispecerat, notează bihon.ro.

Ambulanțierul și asistenta au reușit să scape și s-au refugiat la circa 800 de metri – 1 km de locul agresiunii și au sunat la 112.

În foarte scurt timp au sosit două dube ale poliției cu mascați, care au reușit să recupereze tableta furată , foarte importantă în munca de zi cu zi a echipajelor medicale de urgenţă.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Alessandra Stoicescu dezvăluie secretele căsniciei ei. Nu gătește, dar știe cum să-și răsfețe soțul!

Close
Închide
  Close