MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 19:22 , de Theodor Istrate

Ambulanță implicată într-un accident pe DN 2. O asistentă medicală a fost rănită

Distribuie

O asistentă medicală a fost rănită, marți, într-un accident petrecut pe DN 2, în județul Bacău, după ce ambulanța în care se afla și care se deplasa la o intervenție a intrat într-o altă mașină oprită să acorde prioritate unui pieton care traversa strada regulamentar. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambulanță implicată într-un accident pe DN 2 din cauza neglijenței șoferului care o conducea. Pe un drum acoperit cu apă și fără a păstra distanța regulamentară în mers, conducătorul autosanitarei a intrat în plin în mașina aflată în fața.

În fapt, șoferul autoturismului oprise la o trece pentru pietoni pentru a acorda prioritate unei persoane care traversa strada regulamentar, moment în care a fost lovit în spate de ambulanță.

'În urma coliziunii dintre cele autovehicule, asistenta medicală aflată în ambulanță a fost rănită. Victima accidentului a fost preluată de un echipaj medical al SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru acordarea de îngrijri medicale', a declarat, marți, pentru Libertatea responsabilul mass-media al Poliției Județene Bacău, Gabriela Ciobanu.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele șoferului autosanitarei pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd

Loading...
Comentarii