Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tânără de 29 de ani găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria venise de câteva zile în țară pentru a petrece Paștele

Anamaria Suru a fost găsită moartă într-o pădure de la marginea localității Secu din județul Caraș-Severin. Tânăra de 29 de ani locuia în Italia și venise în țară de câteva zile pentru a petrece sărbătorile de Paște.

De Răzvan Mihalașcu,

Anamaria a plecat cu mașina de acasă, joi seara, iar de atunci rudele ei nu au mai reușit să o contacteze.

Tânăra a fost găsită moartă, luni, pe un drum forestier din pădurea de la marginea localității Secu. Pe trupul acesteia, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, precum și tăieturi la mâini, conform observator.tv.

sursă foto: infocs

Polițiștii și procurorii iau în calcul și ipoteza unei sinucideri, în condițiile în care fratele tinerei ar fi spus că Anamaria ar fi plecat de acasă, cu intenția de a-și curma viața.

Medicii legiști urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza morții tinerei.

Potrivit sursei citate, Anamaria locuia în Italia, unde lucra ca hairstylist în oraşul Udine.

Numeroşi prieteni şi membri ai familiei au postat mesaje de adio pe pagina de Facebook a tinerei.

„Te iubim și dincolo de moarte ptr că ești și vei rămîne acea fata specială care ne-ai încălzit sufletele mereu cu prezența ta….iar inima mea e pustie de dor….o să mi lipsești”, a scris Alin, verişorul fetei.

„Prea tânără, prea bună, prea sinceră, prea veselă ca să sfârșești totul atât de devreme…..Cuvintele nu te pot înlocui, dar tu vei rămâne în gândurile și în inimile noastre, ale celor ce te-au întâlnit măcar o dată, suflet frumos…. Sincere condoleanțe familiei”, a fost şi mesajul trimis de Ingrid.

Anchetatorii fac în continuare cercetări pentru a elucida misterul morții tinerei de 29 de ani.

sursă foto: Facebook


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close