MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Angajată CFR din Timișoara, ucisă de fostul concubin. Femeia stătea pe o bancă, în fața blocului, când a fost înjunghiată

Distribuie

O femeie de 30 de ani a fost ucisă, în această-după amiază, în zona depoului de locomotive din Timișoara. Conform primelor informații, victima stătea pe bancă în fața blocului în care avea o garsonieră, alături de o vecină, când a fost înjunghiată de fostul concubin. Băbatul, în vârstă de 34 de ani, a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit și a fugit după comiterea crimei, fiind căutat de polițiști.

Vecina sa, martoră la toată scena, a cerut ajutor, dar echipajul SMURD, deşi a sosit în timp foarte scurt, nu a mai putut să ajute victima, care a decedat din cauza rănilor.

Femeia a murit, după ce a fost lovită de patru ori cu un cuțit, de două ori zona toracică și de două ori zona cervicală, fiind atinsă la un plămân și la o arteră. Corpul acesteia a fost transportat la medicina legală, pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului.

Potrivit martorilor, aceasta era urmărită de mai multă vreme de bărbatul pe care nu mai dorea să-l vadă.

„Ei s-au despărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, lasă-mă-n pace”, a spus vecina, care a fost martora crimei, pentru pressalert.ro.

La această oră, poliţiştii îl caută pe bărbat, care a fugit peste liniile de tren ale depoului de locomotive, situat pe strada Dunărea, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au preluat cazul.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

O femeie a fost atacată, duminică, la intrarea într-un magazin din cartierul Rahova din București de către un bărbat care, ulterior, şi-a produs mai multe răni la gât cu un cuţit. Ambii au primit îngrijiri medicale, dar bărbatul, care era fostul iubit al victimei – a murit în urma rănilor suferite. Cazul a fost preluat de la Parchetul Capitalei.

FOTO & VIDEO: PressAlert.ro


Citește și… VIDEO / Luiza și Lucian, doi pacienți diagnosticați cu schizofrenie paranoidă, au dezvăluit cum reușesc să țină toate lucrurile din viața lor în echilibru. ”Noi trebuie să știm absolut totul unul despre altul”


Citește mai multe despre CFR, Crima și Timișoara pe Libertatea.

Comentarii