MENIU CAUTĂ

UPDATE: Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită a fost găsit mort, după ce s-a tăiat cu un cuțit

Distribuie

O femeie a fost atacată, duminică, la intrarea într-un magazin din cartierul Rahova din București de către un bărbat care, ulterior, şi-a produs mai multe răni la gât cu un cuţit, notează Mediafax. Ambii primesc îngrijiri medicale, iar de caz se ocupă şi procurorii de la Parchetul Capitalei.

UDPATE 13:15: Bărbatul care a înjunghiat-o pe vânzătoare a fost găsit mort de echipajele de ambulanță sosite la fața locului, după ce s-a tăiat cu un cuțit. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că agresorul este un tânăr de 30 de ani, fostul iubit al femeii. Victima, o tânără de 22 de ani, a fost transportată în stare gravă al Spitalul Universitar din Capitală, a precizat pentru Libertatea dr. Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București.


 

Prin apel la 112 a fost semnalat, duminică, faptul că pe raza Secţiei 18 de Poliţie din Bucureşti, o femeie a fost agresată la intrarea într-un magazin. Potrivit Poliţiei Capitalei, ulterior, bărbatul care a atacat-o pe femeie s-a rănit singur, provocându-şi răni la gât.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Mediafax, că atacatorul a lovit femeia, apoi a folosit un cuţit pentru a-şi provoca rănile de la gât.

„La faţa locului se afla echipaje de poliţie şi salvatori. Femeia urmează a fi transportată la spital. Şi bărbatul este în evaluare medicală”, mai arată Poliţia Capitalei.


Citește și: 

Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

Citește mai multe despre agresiv și femeie batuta pe Libertatea.

Comentarii