MENIU CAUTĂ

Angajatul unei școli din Cluj a agresat sexual două eleve

Distribuie

Un nou caz șocant în sistemul de învățământ românesc! Fochistul unei școli din județul Cluj a abuzat sexual două eleve cărora le oferea țigăti sau dulciuri.

Potrivit primelor informații, polițiștii l-au ridicat pe Tomuș Alexandru Petre, fochistul școlii din Poieni care ar fi întreținut acturi sexuale cu două minore fără acordul acestora, scrie Gazeta de Cluj. Cele două fete sunt din satul Bologa și învață la Școala Generală cu Clasele I-VIII din Poieni.

Aparent, agresorul i-ar fi dat victimei bani în schibul unor favoruri sexuale. De asemenea, conform surselor o altă elevă colegă cu victima ar fi fost supusă și ea unor agresiuni sexuale, în schimbul cărora primea țigări.

Una dintre ele nu are mamă, iar Tomuș ar fi profitat sexual de ea fără consimțământul ei. Cealaltă se pare că deși s-a împotrivit actelor sexuale, la sfârșit ar fi primit bani de la fochist.
Cei care au sesizat poliția au fost chiar părinții uneia dintre fete, care au obervat că aceasta avea asupra ei o anumită sumă de bani pe care nu a putut să o justifice.

Cele două fete vor fi evaluate psihologic, pentru a stabili împrejurarile în care s-au petrecut evenimentele și totodată dacă au fost violate de Tomuș Petru sau au întreținut raporturi sexuale cu consimțământ.

Potrivit anchetatorilor, există o anchetă în derulare, iar agresorul este cercetat sub măsura controlului judiciar pentru agresiune sexuală.

Citește mai multe despre cluj pe Libertatea.

Comentarii