MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2017 15:16

Ansamblul tău rezidențial de la Imobiliare.ro: Belvedere Residences

Distribuie

Te-ai săturat de orele pierdute în trafic zi de zi? Ai prefera să dedici acest timp  familiei, odihnei sau, de ce nu, activităților tale preferate? Reducerea distanței dintre casă și locul de muncă poate face o diferență majoră în ușurarea programului tău zilnic!

În ultimii ani, inclusiv în perioada de recesiune, zona de nord s-a conturat tot mai mult ca noul pol de business al Bucureștiului. Pentru angajații companiilor ce își au sediul aici, drumul zilnic între casă și birou – și invers – este însă o adevărată corvoadă.

Exact această problemă și-o propun spre rezolvare inițiatorii ansamblului rezidențial Belvedere Residences, promovat pe Imobiliare.ro. Demarat în toamna anului trecut, acesta este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a imobilelor de birouri din perimetrul Barbu Văcărescu – Floreasca – Pipera. Potrivit calculelor companiei dezvoltatoare, viitorii locatari care lucrează în zonă vor putea economisi până la 500 de ore anual – timp care ar fi petrecut altfel pe drumul înspre şi dinspre birou. Un alt avantaj important este reprezentat, desigur, de apropierea de stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, ce facilitează accesul către centrul orașului.

Aici găsești mai multe detalii despre proiect!

La final, complexul este prevăzut să cuprindă 1.556 de apartamente, amplasate în 13 clădiri cu înălţimi variabile, de la şase la zece etaje. Cea dintâi fază de construcție va fi formată din două blocuri, cu un total de 238 de unități locative, și are ca termen de predare începutul anului 2018. În această primă etapă, potențialii cumpărători vor avea de ales între mai multe tipuri de locuințe: studiouri duble (53 de metri pătrați construiți), de la 49.300 de euro (+5% TVA), apartamente cu două camere (65 de metri pătrați construiți), de la 60.500 de euro (+5% TVA), și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați construiți), de la 79.000 de euro (+5% TVA).

Vezi mai multe ansambluri rezidențiale din București!

Comentarii