MENIU CAUTĂ

Anunțul făcut de Catrinel Sandu, după ce tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral

Distribuie

În urmă cu o lună, Catrinel Sandu a trecut prin clipe grele, după ce tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral și a fost internat de urgență în spital, unde se află și în prezent

 Catrinel Sandu a  dat ultimele detalii despre starea bărbatului și a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și gândurile lor.

„Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toate gândurile, rugăciunile şi mesajele voastre pentru tata. După aproape o lună azi a fost mutat în salon. Avem un regim restricţionat de vizite. Începe recuperarea şi are nevoie de linişte şi odihnă. Mulţumesc medicilor. Avem în continuare nevoie de gândurile pozitive din partea voastră ca şi până acum. Vă mulţumim”, este mesajul transmis de Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu a divorțat în 2017 de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe. Vedeta și-a găsit liniștea alături de Steve, un american care are doi băieți și care este medic stomatolog. Blonda se înțelege perfect cu nou ei iubit, Steve Schroeter, alături de care este foarte fericită. Cei doi se căsătoresc anul acesta.

Citește și

VIDEO | Zeci de francezi, în genunchi pentru Catedrala Notre-Dame! Oamenii au interpretat cântece religioase și s-au rugat pentru simbolul Parisului

Citește mai multe despre Catrinel Sandu și tata pe Libertatea.

Comentarii