MENIU CAUTĂ
12 Dec. 2017 17:48

Cât costă cele mai ieftine apartamente noi din București. Te poți muta în ele în 2018

Distribuie

Printre dorințele tale de Anul Nou se numără și achiziționarea unei noi locuințe? Dacă ai deja banii strânși și îți începi căutările de la sfârșitul lui 2017 poți avea surpriza de a plăti prețuri foarte mici pe apartamente noi din București în care te vei putea muta din 2018.

Potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro, la ora actuală cel mai ieftin apartament cu 2 camere pe care îl poți cumpăra și în care te poți muta anul viitor costă 29.000 de euro. Acesta se va afla la parterul unui bloc cu 5 etaje din Militari pentru care lucrările de construcție se vor finaliza în octombrie 2018.

Apartamentul, decomandat, va avea o suprafață utilă de 36 de mp, va beneficia de finisaje de bună calitate și va fi dotat cu o centrală în condensație. Viitorii proprietari vor avea, totodată, posibilitatea de a alege faianța și gresia.

Blocul se va afla în apropiere de stația RATB Cartier Militari. Prețul este valabil doar în cazul plății cash. Vezi AICI mai multe detalii

Cu 500 de euro în plus vei putea să îți cumperi un apartament cu 2 camere în zona Metalurgiei din Berceni. Apartamentul cu 2 camere va avea o suprafață utilă de 35 de mp și se va vinde complet finisat și branșat la utilități.

Lucrările de construcție se vor finaliza tot pe parcursul anului viitor, blocul urmând să se afle la 3 minute de metrou.

Dezvoltatorul acceptă doar plata cash, cu avans de cel puțin 80% la antecontract. Vezi AICI mai multe detalii

Citește mai multe despre apartamente noi pe Libertatea.

Comentarii